Steam çöktü mü?

Arkadaş ekleme kısmına gidemiyorum ben de hala sağlıklı çalışmıyor.

Kardeşlerim bana Steam'den biri link attı, kasa sitesi geldi kasa açtım P90 asimov çıktı sonra Steam Guard'ım kaldırıldı. Steam şifrem değiştirildi. Telefon numaram kaldırıldı. Ben ne yapacağım? Uygulamadan PC'den çıkış yaptı, hesaptan. Bana yardım edin. 2 gündür uğraşıyorum Gmail'imin şifresini değiştirdim.

Konumuz bu değil ama tahminen o linke steamdan bastığın için trojan yemiş olabilirsin keylogger v.b

Siteye id pass girmişsindir ondan olmuştur, mailden şifreni sıfırla geri al hesabı.

Siteye ID Pass girmişsindir ondan olmuştur, mailden şifreni sıfırla geri al hesabı.

Olmuyor Steam Guard'ın kaldırldı yazdı, telefon numaramı sildiler. Hesaptan olmuyor. Lütfen bir yardım etsene kardeşim pek bilgim yok. Çok oyunum var, skinlerim vardı bir türlü olmuyor.

Ee ne demişler bedava peynir sadece fare kapanında olur. Steam desteğe anlaşılacak şekilde sorunu yazın önceden girmiş olduğunuz steam keylerini desteğe yazarsanız büyük bir ihtimal sorununuz çözülür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…