Konumuz bu değil ama tahminen o linke steamdan bastığın için trojan yemiş olabilirsin keylogger v.bKardeşlerim bana Steam'den biri link attı, kasa sitesi geldi kasa açtım P90 asimov çıktı sonra Steam Guard'ım kaldırıldı. Steam şifrem değiştirildi. Telefon numaram kaldırıldı. Ben ne yapacağım? Uygulamadan PC'den çıkış yaptı, hesaptan. Bana yardım edin. 2 gündür uğraşıyorum Gmail'imin şifresini değiştirdim.
Konumuz bu değil ama tahminen o linke steamdan bastığın için trojan yemiş olabilirsin keylogger v.b
Siteye id pass girmişsindir ondan olmuştur, mailden şifreni sıfırla geri al hesabı.Kardeşlerim bana Steam'den biri link attı, kasa sitesi geldi kasa açtım P90 asimov çıktı sonra Steam Guard'ım kaldırıldı. Steam şifrem değiştirildi. Telefon numaram kaldırıldı. Ben ne yapacağım? Uygulamadan PC'den çıkış yaptı, hesaptan. Bana yardım edin. 2 gündür uğraşıyorum Gmail'imin şifresini değiştirdim.
Siteye ID Pass girmişsindir ondan olmuştur, mailden şifreni sıfırla geri al hesabı.
Ee ne demişler bedava peynir sadece fare kapanında olur. Steam desteğe anlaşılacak şekilde sorunu yazın önceden girmiş olduğunuz steam keylerini desteğe yazarsanız büyük bir ihtimal sorununuz çözülürKardeşlerim bana Steam'den biri link attı, kasa sitesi geldi kasa açtım P90 asimov çıktı sonra Steam Guard'ım kaldırıldı. Steam şifrem değiştirildi. Telefon numaram kaldırıldı. Ben ne yapacağım? Uygulamadan PC'den çıkış yaptı, hesaptan. Bana yardım edin. 2 gündür uğraşıyorum Gmail'imin şifresini değiştirdim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.