İnternet hızıyla %100 kullanımının alakası ne, çözemedim. Ben de 1000'e 1000 alıyorum ama Steam'de oyun indirirken böyle bir kullanım görmedim.İşlemcin OC li sanırım bir de. Yani 1 gigabit nete sahipsin. Bu hızı kullanırken yüke girer. Steam'den hız sabitleyebilirsin.
240mm msi sıvı soğutma varHocam, işlemci için soğutucu olarak ne kullanıyorsunuz? İşlemci yüke girse bile soğutucu varken yetmiyorsa, çok değişik bir durum valla anlayamadım.
İnternet hızıyla %100 kullanımının alakası ne, çözemedim. Ben de 1000'e 1000 alıyorum ama Steam'de oyun indirirken böyle bir kullanım görmedim.
Steam oyunları sıkıştırarak depoluyor. Sen oyunu indirirken arka planda kurulum bir yandan da inen dosyaların kurulumu yapılıyor. İşlemciye yük bindiren de bu kurulum işte. Sen ne kadar hızlı indirirsen işlemci de o kadar hızlı kurulum yapıyor.İnternet hızıyla %100 kullanımının alakası ne, çözemedim. Ben de 1000'e 1000 alıyorum ama Steam'de oyun indirirken böyle bir kullanım görmedim.
Bakımları en son ne zaman yaptın?240mm msi sıvı soğutma var
Yani sıvı soğutma varken Steam'de oyun indiriyorsun diye sıcaklığın o kadar yükselip bilgisayarı korumaya aldırması çok garip. Montajını yanlış yapmış olma ihtimalin var mı? Ama yani stok soğutucu bile kullansan Steam'de oyun yüklüyorsun diye böyle olmaması lazım. Valla çözemedim.240mm msi sıvı soğutma var
Arkadaşın sorununun indirme hızıyla alakalı olduğunu düşünmüyorum; farklı bir sorun var bence.Steam oyunları sıkıştırarak depoluyor. Sen oyunu indirirken arka planda kurulum bir yandan da inen dosyaların kurulumu yapılıyor. İşlemciye yük bindiren de bu kurulum işte. Sen ne kadar hızlı indirirsen işlemci de o kadar hızlı kurulum yapıyor.
Bakımları en son ne zaman yaptın?
Görev yöneticisinden bakarken Steam CPU'yu yüzde kaç kullanıyor?240mm msi sıvı soğutma var
%80 kullanıyorArkadaşın sorununun indirme hızıyla alakalı olduğunu düşünmüyorum; farklı bir sorun var bence.
Görev yöneticisinden bakarken Steam CPU'yu yüzde kaç kullanıyor?
Steam oyunları sıkıştırarak depoluyor. Sen oyunu indirirken arka planda kurulum bir yandan da inen dosyaların kurulumu yapılıyor. İşlemciye yük bindiren de bu kurulum işte. Sen ne kadar hızlı indirirsen işlemci de o kadar hızlı kurulum yapıyor.
Bakımları en son ne zaman yaptın?
En baştaki arkadaşın dediğini bir dene istersen hız sabitlemeyi.%80 kullanıyor
Geçen sene yapmıştım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.