Çözüldü Steam çok yavaş çalışıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Daha fazla  
Mesela örnek olarak arama kısmına bir oyun giriyorum alt kısım da çıkıyor, daha sonra tıkladığımda 5 sene sonra oyunun sayfasına gidiyorum. Ancak sitesinde hiç böyle bir sorun yok fıstık gibi çalışıyor, tıkladığım yere saniyesinde giriyor. Bir örnek daha vereyim istek listeme tıklayınca rahat bi' 20 yıl bekliyorum. Üstüne o kadar beklememe rağmen sayfa hata veriyor bazen, şaka gibi.

Çözüm
Steam ayarlardan İnternet Tarayıcısı verilerini ve İndirme Önbelleği'ni temizlemeyi dene. Bu ikisini temizlemek Steam'deki bir çok sorunu çözer.

(İndirme önbelleğini temizledikten sonra Steam yeniden başlayacak ve Steam hesabına tekrar giriş yapmanı isteyecek. Yaptığın ayarlar ve oyunlar aynı kalacak.)

1680269207834.png

1680269252042.png

Ayrıca Steam arayüzünde ve kütüphanedeki bazı alanlarda kasma yaşıyorsan GPU hızlandırmayı kapatmanı tavsiye ederim.

1680269326570.png
Steam ayarlardan İnternet Tarayıcısı verilerini ve İndirme Önbelleği'ni temizlemeyi dene. Bu ikisini temizlemek Steam'deki bir çok sorunu çözer.

(İndirme önbelleğini temizledikten sonra Steam yeniden başlayacak ve Steam hesabına tekrar giriş yapmanı isteyecek. Yaptığın ayarlar ve oyunlar aynı kalacak.)

1680269207834.png

1680269252042.png

Ayrıca Steam arayüzünde ve kütüphanedeki bazı alanlarda kasma yaşıyorsan GPU hızlandırmayı kapatmanı tavsiye ederim.

1680269326570.png

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı