Steam çok yavaş indiriyor

Arka planda başka programların veya hizmetlerin internetinizi kullanmadığından ve Steam için bir hız sınırlaması yapmadığınızdan emin misiniz?

Aynı değerleri ben de alıyorum. Büyük ihtimalle aynı paketi kullanıyoruz. Ama Steam'de böyle bir sorunla karşılaşmadım. Kabloyu çıkarıp geri takar mısınız? Ya da bilgisayarı yeniden açıp kapatır mısınız?

3-4 ay sonra sizinki gibi hızlı bir internete geçeceğim gördükçe sabırsızlanıyorum .
Benimki de yapmacık bir hız. Benim güncel hızım 35Mbps. Tarife yenilediğim için 100Mbps hediye ediyorlar bir aylık. Geçen aradıklarında 200 MBPS için 150 TL'nin biraz altını bile önerdiler ama ihtiyaç duymadım gerçekten. Haftada 2 gün internet ile işim oluyor. İndirmeleri hafta içi başlatıyorum işe gitmeden. Siz sanırım sürekli evdesiniz, mutlaka etkisini hissedersiniz. Sıkışık zamanda etkisi büyük oluyor.

Evet hocam korona olduğundan ve 9. sınıf öğrencisi olduğumdan dersler çok, bu yüzden evdeyim sürekli şu anlık .

Evet hocam korona olduğundan ve 9. sınıf öğrencisi olduğumdan dersler çok, bu yüzden evdeyim sürekli şu anlık .
Değer o zaman. Hele ki fiber ise her kuruşuna değer o hızlarda. XDSL gibi kararsızlık yaşanmıyor. Şimdiden güle güle kullanın diyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…