Steam Crysis 3 açılmıyor

Rapor oluşturabilirsiniz:

Açılmama derken neyi kast ediyorsunuz? Hiç mi başlatmıyor, herhangi bir hata mı veriyor/vermiyor, vb. eğer biraz daha spesifik bilgi verirseniz yardım almanız daha da kolaylaşacaktır.

Hata vermiyor oynaya tıklıyorum mavi renkli durdur yazısı çıkıyor sonra tekrardan oyna oluyor ve açılmıyor.

Hata vermiyor oynaya tıklıyorum mavi renkli durdur yazısı çıkıyor sonra tekrardan oyna oluyor ve açılmıyor.
(Bilgisayarınızın Crysis 3'ü kaldırabileceğini düşünürsek)
Yukarıdaki iki paylaşılan yönetimi de deneyebilirsiniz, silip baştan yüklemek gibi klasik çözümler de deneyebilirsiniz, işinize yararsa şu iki linke de bakmanızı tavsiye ederim

Not: bence dosya doğrulama büyük oranda çözecektir, ki yukarıda Furkan isimli dostumuzun yazdığı çözüm, ben de sürekli onu kullanırım w3'te sürekli sorun çıkarırdı dlc ler o zımbırtılar, o sistem doğrulama gerçekten hayat kurtarıcı olabiliyor.

İşe yaramazsa hiçbiri yine bir klasik çözüm olan silip-baştan-yüklemeyi de deneyebilirsiniz imkanınız varsa.

Not 2: Oyna tuşuna basınca bir pencere geliyor, onun hareketlerine göre de anlayabilirsiniz, bazen hiç görünmez, bazen bir şey yükler ve sonradan başlatır, bunun gibi farklı şeyler yapabileceğinden hareketlerini takip edip o şekilde de arama yapabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı