Steam CS 1.6 Kasma Sorunu

• Konuyu başlatan va1ue
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 3.156

va1ue

Decapat
Daha fazla  
Steam 1.6'da FPS değerim örneğin 200 olsa bile Steam'den herhangi bir mesaj bildirimi geldiği zaman FPS'm 200 gözükse bile düşüş oluyor, kasma oluşuyor. Bu Shift Tab arayüz açık kaldığı zaman da oluyor. Yardım ederseniz sevinirim, uzun zamandır bu problemle karşı karşıyayım.

Bazı kişilerde de bu durum mikrofon kullanırken ortaya çıkabiliyor. Donanımlarınızın sürücüleri güncel midir bir kontrol edin. Sorununuz sürücü yazılımı kaynaklı değil ise; Steam ve CS'yi yeniden kurmayı yada dosya doğrulama seçeneğini izleyin. Bunları yaptıysanız ve düzelmedi ise tekrar yazın, farklı yöntemlerle düzeltmeye çalışalım.

Bazı kişilerde de bu durum mikrofon kullanırken ortaya çıkabiliyor. Donanımlarınızın sürücüleri güncel midir bir kontrol edin. Sorununuz sürücü yazılımı kaynaklı değil ise; Steam ve CS'yi yeniden kurmayı yada dosya doğrulama seçeneğini izleyin. Bunları yaptıysanız ve düzelmedi ise tekrar yazın, farklı yöntemlerle düzeltmeye çalışalım.
Dediğiniz şeylerin hepsini denedim.Sürücülerin hepsini kontrol de ettim güncel durumdalar.Oyunu birkaç kez silip yükledim,dosyalarını doğruladım ama yine de sorunum aynı.Zaten bilgisayarı formatlamadan önce de aynıydı formatladıktan sonra da aynı hatayı sürdürdü.Denemediğim çözümler kalmadı steam destekle iletişime geçtim.Onlarda bana oyun eski olduğu için yeterli destek veremiyoruz dedi.Başlatma seçeneği kodlarını kullandım fakat sorunum yine de aynı

Son düzenleme:
Steam 1.6'da FPS değerim örneğin 200 olsa bile Steam'den herhangi bir mesaj bildirimi geldiği zaman FPS'm 200 gözükse bile düşüş oluyor, kasma oluşuyor. Bu Shift Tab arayüz açık kaldığı zaman da oluyor., Uzun zamandır bu problemle karşı karşıyayım.

O sanırım herkeste olan bir problem. Aynı problem bende de geçerli ama pek sorun olmuyor benim için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı