Steam CS:GO aldım ama gelmedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

leonidasGG

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Grafiker
Arkadaşlar ben Steam'den bugün PTT havalesiyle CS:GO'yu aldım. Arkadaşımla aynı anda aldık. Onun oyunu geldi, benim oyunum hala gelmedi. Ayrıca etkinlik bitene kadar gelmezse oyunu alabilecek miyim yoksa param çöpe mi gitmiş olacak? Acilen cevaplarsanız sevinirim. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ama ne kadar sürer gelmesi? 1 gün sürer mi?

Çok teşekkür ederim. :D Bir de hesabınız kısıtlandı ne demek?

Arkadaşlar oyunu almam için bana bir referans kodu gönderilmişti. Bu kod karşı tarafa yanlış gönderilmiş. Bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır? Ayrıca oyun ben alırken 12TL idi şimdi ise 16 TL olmuş. Bu bir sorun oluşturur mu? Lütfen acil yardım edin. :(

Ben arkadaşa Tomb Raider almıştım ve bir gün sonra arkadaşıma ulaştı. Bu yüzden sıkıntı yok, paran asla çöpe gitmez.

Çok teşekkür ederim. :D Bir de hesabınız kısıtlandı ne demek?

Arkadaşlar oyunu almam için bana bir referans kodu gönderilmişti. Bu kod karşı tarafa yanlış gönderilmiş. Bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır? Ayrıca oyun ben alırken 12TL idi şimdi ise 16 TL olmuş. Bu bir sorun oluşturur mu? Lütfen acil yardım edin. :(
Aynı şey banada oldu 27.11.2014 tarihinde steam den cs go aldım ve parada hesabımdan çekildi halkbank üzerinden almıştım fakat oyun gelmedi.

Arkadaşlar ben Steam'den bugün PTT havalesiyle CS:GO'yu aldım. Arkadaşımla aynı anda aldık. Onun oyunu geldi, benim oyunum hala gelmedi. Ayrıca etkinlik bitene kadar gelmezse oyunu alabilecek miyim yoksa param çöpe mi gitmiş olacak? Acilen cevaplarsanız sevinirim. :)
Arkadaşlar yardım eder misiniz? Bakın oyunu aldım fakat gelmedi napabilirim?

Adsız.png

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı