Steam CS:GO Dosyalarını Başka PC'ye Atınca Bir şey Olur mu?

ShadyRogue

Megapat
Daha fazla  
Ben Steam üzerinden CS:GO satın aldım... Ama internet hızım çok yavaş olduğu için indiremiyorum :kızgın: Arkadaşta da Steam CS:GO var. Ben ondan dosyalarını alıp kendi steam oyun klasörüme atsam onun CS:GOsuna veya steam hesabına bir şey olur mu?

Bu kadar zaman çekilmez biri bi el atsın :ıslık:

Dosya Ekleri

• CSGO.PNG
    CSGO.PNG
    77,1 KB · Görüntüleme: 109
Bunu yapabilirsin lakin şu şekilde, arkadaşının pc yi aç, steam e gir,sol üstten steam e tıkla oyunları yedekle ve geri yükle var ona tıkla,oradan yedek alabilirsin,hangi oyunu ve nereye yedeklemek istediğini devamında soruyor ,yedeği bir disk imajı gibi bir şeye çeviriyor, kendi bilgisayarında da aynı şekilde o yedekleme kısmına gelip bu sefer yedekten geri yükleye tıklaman gerekli devamında da yedeğin nerede olduğunu seçiyorsun,bu şekilde tüm oyunları yedekleyebilirsin ama sadece dosyaları atarak yedeklemeyi steam kabul etmiyor olmuyor da zaten,ben bu şekilde her oyunumun yedeğini aldım her format sonrası sıfırdan indirecek değilim,ona ne akk dayanır ne ben dayanırım :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı