Steam CS:GO envanter önerisi

Girdap operasyon bileti 130TL nerde? Hemen alayım 20 tane.

Hayır 2021 stockholm.

Yo o kadar fark yok. 10 tl 8.70 tl geliyor. 8.70 tl ile 400 tane satsa 3200 TL civarı bir şey yapar.
imza kapsülü pazarda 4 küsür tl paramın tamamıyla cs go dan alsam pazardan satsam bu işlemi sürekli yapsam ne olur ? kar elde etmiş olmaz mıyım ? ikinci sorum da şu, ayın 6 sında 10 tl olan bu kapsüller şimdi neden 4 küsür tl ve oyunda ne zamandır 3 tl den satılıyor pazarda 10 ken oyunda 3 müydü yoksa indirim yeni mi geldi
Toplu almana izin vermiyor olabilir.

Benim param olmadığı için 10 tane alabildim.
210 tl pazarda, oyun içinde de 200 tl

İlk başta kasımda 2 tl için özel fiyatla satıyordu TR ye CS:GO sonra yabancılar buna yoğun itiraz ettiler ve 3.40 tl oldu ve yabancılara da indirm geldi. O yüzden böyle düştü.

Şubat ayında Katowice kapsülleri stokla, yükselme katsayısı diğer kapsül ve kasalara göre daha fazla.
Şubat ayında katowice kapsülleri mi gelecek oyuna ? turnuva falan mı oluyor o tarihte
İlk başta kasımda 2 tl için özel fiyatla satıyordu TR ye CS:GO sonra yabancılar buna yoğun itiraz ettiler ve 3.40 tl oldu ve yabancılara da indirm geldi. O yüzden böyle düştü.
100 adet aldım ya beklesin 100 tane
şu cevherlerle ilgili bilginiz var mı bunlar ne işe yarıyor alasım geldi bundan ama ilk defa gördüm bunu o yüzden tam anlamadım ne olduğunu

Cevherleri çok araştırdım fakat bir kar edecek bulamadım ya.

Envanterde nasıl duruyor bunlar güzel görüntü verecek rozet tarzı bir şeyse alayım zaten pahalı değiller gibi
Onlar steam puanları bununla alakası yok ve Steam puanları pazar işlemleri için değil oyun alımları için geçerli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…