Ben 2 yıl değil 6 yıldır uğraşıyorum cs ile. Biliyorum neyin ne olduğunu gördüm. cs20 kapsülünün fiyatına bak şimdi.O zaman bazı bilgilere hakimsiniz sanırım. Mesela büyük güncellemerim pazar fiyatlarını nasıl etkilediğini, kasaların rare olma durumlarına falan. Bunun gibi bazı bilgilere istinaden hakim olduğunuzu farz ederek sohbetimize devam ediyorum.
Şimdi arkadaşlar yanlış anlamasın ama Steam de xx öğe xx zamanda xx fiyat olacak demek sadece fikirdir. 2 yıldır al-sat yaparım. xx öğe xx zamanda xx fiyatına yükselicek gibi bir çok youtube da video var. Manüple ve balina olmayın derim. Yatırımcı değilimdir olmadımda hiç. Hangi kasa kaç TL sına düştü - kaç TL sına yükseldi son 2 yılda hepsini biliyorum. Kırık diş kasasına 3.00 TL sından Girdap kasasına 3.00 TL sından siparişe girip bekleyebilirsiniz. Düşecekmi elbette. Ne zaman ? Büyük bir ihtimal ile yeni bir operasyon geldiğinde. Ama şuan kasa almak istiyorum derseniz kasa öneremem çünki fiyatlar pahalı ve pazarda miktarları bir hayli fazla. Umarım anlattıklarım bazı konularda yardımı olur. : )