Alıcı Steam CS:GO Hesabı

@qbK Düzeltme yapmıştım ama şöyle atıyım. Pubg envanteri var diyor o yüzden 300 diyor.

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    141,8 KB · Görüntüleme: 81
  • Beğen
İfadeler: qbK
@qbK Eğer düşünürseniz ilk maili, faceit hesabıyla birlikte verebilirim. İçerisinde madalyalar ve biraz envanter de bulunmaktadır. 15 yıllık hesaptır.
İstediğim son fiyat 400 TL'dir. Düşünürseniz mail adresinizi yazarsanız size numaramı gönderebilirim.
Rankı en son supremeydi ama uzun zamandır girmedim oyuna.

Son düzenleme:
@qbK Eğer düşünürseniz ilk maili, faceit hesabıyla birlikte verebilirim. İçerisinde madalyalar ve biraz envanter de bulunmaktadır. 15 yıllık hesaptır.
İstediğim son fiyat 400 TL'dir. Düşünürseniz mail adresinizi yazarsanız size numaramı gönderebilirim.
Rankı en son supremeydi ama uzun zamandır girmedim oyuna.

Bütçemin çok üzerinde malesef.

6000 saatli hesabımı 150 TL’ye bırakabilirim. Ancak prime değil. Steam Community :: barkinuzunel

Hocam bu tarz sadece saat kasılmış hesap önermeyin lütfen, diğer sitelerde daha ucuza bulunabiliyor. Resmen beni kandırmaya çalışıyorsunuz, çok ayıp.

Bütçemin çok üzerinde malesef.

Hocam bu tarz sadece saat kasılmış hesap önermeyin lütfen, diğer sitelerde daha ucuza bulunabiliyor. Resmen beni kandırmaya çalışıyorsunuz, çok ayıp.
Diğer sitelerden alabilirsin sonrada hesabım çalındı diye konu açarsın.

Dostum bu işler hiç iyi değil hesap alırsın birkaç gün sonra sahibi geri alabilir uğraşır durursun hiç girme böyle işlere. Sonradan pişman olma diye yazdım.

• Beğen
İfadeler: qbK
Forum dışından hesap aldım. Konu kapanabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı