Evet ücretsizdir. Bedava versiyonu normalinden hiç bir farkı yoktur, 77 TL vermek sadece hesabınızın Prime olmasını sağlar buda sizi diğer Prime oyuncularla eşleştirir. Burada ki mantık ise şudur; para vererek aldığınız oyun ya da 21 seviyeye emek vererek geldiğiniz oyunda hile yapacak kişi sayısı çok daha azalır.
Evet hocam tamamen beleş 21 Level olursan 77.50 TL'lik Prime'da beleş. Ki 21 Level olmasıda kolay abartıldığı kadar hile gelmiyor ben de oynuyorum ara sıra az geliyor.
Burada ki tamamen kelimesinden kasıt Prime'a sahip olanlarla olmayanlar arasında herhangi bir erişim engelinin olup olmamasıdır. Prime'a sahip bir kişinin girebildiği her türlü oyun modu türüne Prime olmayanlarda girmektedir.
Burada ki tamamen kelimesinden kasıt Prime'a sahip olanlarla olmayanlar arasında herhangi bir erişim engelinin olup olmamasıdır. Prime'a sahip bir kişinin girebildiği her türlü oyun modu türüne Prime olmayanlarda girmektedir.
Evet ücretsiz. Ama ücretsiz sürümde seçkin olana kadar başına ağrılar girer. Ücretsiz sürümde hile bitmek bilmiyor. Test ettik. Paralıda artık o kadar hile gelmiyor. Gelen de çok güzel sözlerle uğurlanıyor.
21 level olana kadar hilelerle çırpınabilirim diyorsanız oynarsınız. Ancak 21 levele gelesiye kadar düzgün şekilde oynamak istiyorum diyorsanız 77,50 TL vermelisiniz.