Steam CS:GO ücretsiz mi?

Evet ücretsizdir. Bedava versiyonu normalinden hiç bir farkı yoktur, 77 TL vermek sadece hesabınızın Prime olmasını sağlar buda sizi diğer Prime oyuncularla eşleştirir. Burada ki mantık ise şudur; para vererek aldığınız oyun ya da 21 seviyeye emek vererek geldiğiniz oyunda hile yapacak kişi sayısı çok daha azalır.

Evet hocam tamamen beleş 21 Level olursan 77.50 TL'lik Prime'da beleş. Ki 21 Level olmasıda kolay abartıldığı kadar hile gelmiyor ben de oynuyorum ara sıra az geliyor.
1609355486982.png
Tamamen beleş değil. Prime öneririm, 21 lvl olana kadar hilelerle oynarım diyorsanız prime almadan oynayın.

Tamamen beleş değil. Prime öneririm, 21 lvl olana kadar hilelerle oynarım diyorsanız prime almadan oynayın.
Burada ki tamamen kelimesinden kasıt Prime'a sahip olanlarla olmayanlar arasında herhangi bir erişim engelinin olup olmamasıdır. Prime'a sahip bir kişinin girebildiği her türlü oyun modu türüne Prime olmayanlarda girmektedir.

Burada ki tamamen kelimesinden kasıt Prime'a sahip olanlarla olmayanlar arasında herhangi bir erişim engelinin olup olmamasıdır. Prime'a sahip bir kişinin girebildiği her türlü oyun modu türüne Prime olmayanlarda girmektedir.

Öyle zaten dostum, ancak prime olmayanda oyun zevki 0.

Evet ücretsiz. Ama ücretsiz sürümde seçkin olana kadar başına ağrılar girer. Ücretsiz sürümde hile bitmek bilmiyor. Test ettik. Paralıda artık o kadar hile gelmiyor. Gelen de çok güzel sözlerle uğurlanıyor. :)

Hocam, ilk sürümü ücretsiz. Hile geliyor mu evet geliyor ama öylede her maçta mide bulandıracak kadar hile gelmiyor abartmaya gerek yok.

Öyle zaten dostum, ancak prime olmayanda oyun zevki 0.
Hak veriyorum. Arkadaş smurf hesabı 21 level yapıp seçkin yapacaktı. Hile gelmesinden kafayı yemiştim. Alt f4 çekecek seviyede oluyorlar. En çokta kaybederken açıyorlar.

Rus, kötü oynuyor, kaybediyor.
Hile açmamak için nedeni var mı ? Yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı