Steam CS:GO'yu tekrar indirtiyor

elliewas

Decapat
CS:GO topluluk sunucusunda oynuyordum. Birden oyuna çok garip şeyler oldu. Mouse hassasiyetim hiçbir şey yapmamama rağmen çok düştü. Mouseımın uygulamasından kontrol ettiğimde DPI 'm kendi ayarımdaydı. Aynı şekilde oyun içinden fare hassasiyetime baktığımda da kendi ayarımdaydı. Sonra bir sorun oldu herhalde diye PC'yi yeniden başlattım. CS:GO'ya tıkladığımda " CS:GO'yu indir " yazıyordu. Oyun kendi kendine silinmişti. Oyun dosyalarını doğruladığımda ise hiçbir sorun gözükmüyordu. Ancak "oyna" tuşu yoktu. Ben de mecburen indire tıkladım. Oyun şu an iniyor.

CS:GO topluluk sunucusunda oynuyordum. Birden oyuna çok garip şeyler oldu. Mouse hassasiyetim hiçbir şey yapmamama rağmen çok düştü. Mouseımın uygulamasından kontrol ettiğimde DPI 'm kendi ayarımdaydı. Aynı şekilde oyun içinden fare hassasiyetime baktığımda da kendi ayarımdaydı. Sonra bir sorun oldu herhalde diye PC'yi yeniden başlattım. CS:GO'ya tıkladığımda " CS:GO'yu indir " yazıyordu. Oyun kendi kendine silinmişti. Oyun dosyalarını doğruladığımda ise hiçbir sorun gözükmüyordu. Ancak "oyna" tuşu yoktu. Ben de mecburen indire tıkladım. Oyun şu an iniyor.

Antivirüs kullanıyor musun?

Hayır. Bilgisayarımda sadece Windows Defender var.

Kaspersky indirip Defender'i devre dışı bırakman daha uygun olur Defender çok yorucu olabiliyor. Kaspersky yükledikten sonra bir tam tarama yapabilirsin.

Bu hatayı demin bir konuda daha gördüm onunda sensivity ayarı düşmüştü kendi kendine sanırım bir sıkıntı var oyunda.

Kaspersky indirip Defender'i devre dışı bırakman daha uygun olur Defender çok yorucu olabiliyor. Kaspersky yükledikten sonra bir tam tarama yapabilirsin.

Bu hatayı demin bir konuda daha gördüm onunda sensivity ayarı düşmüştü kendi kendine sanırım bir sıkıntı var oyunda.

Ya da Norton 360.

Birden oyuna çok garip şeyler oldu. Mouse hassasiyetim hiçbir şey yapmamama rağmen çok düştü. Mouseımın uygulamasından kontrol ettiğimde DPI 'm kendi ayarımdaydı. Aynı şekilde oyun içinden fare hassasiyetime baktığımda da kendi ayarımdaydı.
Bu sorun bende de var bence oyunla ilgili bir sorun ama arkadaşlarım hiç yaşamamış. İkimizde aynı fareyi kullanıyoruz belki onunla ilgilidir ama dediğiniz gibi ayarlar değişmiyor. Bu sorun virüsle alakalı değildir Malwarebytes ile tarama yaptım.

Güncelleme yapılıyor olabilir mi ?

Virüsle alakalı olduğunu düşündüğüm için antivirüs sormadım arkadaşlar. Konu sahibine durduk yere antivirüs önermeyin.
Antivirüs yazılımı kullanıyor olsaydı yazılımın veri tabanında CS ilgili bir değişiklik yapıldıysa oyunu bilgisayardan kaldırma ihtimaline odaklanacaktım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00