Steam cüzdan bakiyemi nasıl nakite dönüştürebilirim?

Oyun hediye etme işi sizi uğraştırır. Önermem. Genelde kendini zeki sanan 15 yaşında çocuklar sizi dolandırmaya çalışıyor. Mesajlar, parayı almadan oyunu göndermenizi talep eden insanlarla dolu. Parayı hızlı ve uğraşsız çekmek istiyorsanız 95 TL civarında, çok satılan CS:GO skinlerinden birini alıp ByNoGame'de satabilirsiniz. Anında ByNoGame'e satma seçeneğinin yanında daha kârlı olan topluluk marketinden satma seçeneğiniz de var ama birkaç gün beklemeniz olası. Yine de paranın %20-50 civarı yok olacaktır. Böyle bir işlemi komisyonsuz yapmanız imkansız.

Siz onlardan değilseniz korkmanıza gerek yok. Ben dolandırıcıda değilim 15 yaşındada değilim. Önce para yolladığım çok böyle ufak alışverişim oldu.
 
Siz onlardan değilseniz korkmanıza gerek yok. Ben dolandırıcıda değilim 15 yaşındada değilim. Önce para yolladığım çok böyle ufak alışverişim oldu.
Birkaç sene önce trade işleriyle uğraşıyordum. Yaklaşık 1000 kişilik bir sayfam vardı, elime güzel itemler geçmişti. Kimseyi dolandırmayı denemedim. Sosyal'in ticaretini bilemem ama ben hem trade ile uğraşırken hem de bırakınca paramı nakit olarak çekmeye çalışırken inanılmaz derecede fazla dolandırıcı ile karşılaştım. Bazıları muvaffak da oldu. Asıl onlardansanız korkmanıza gerek yok. İnsanlarla takası anlatmaya çalıştığım kadar müşteri hizmeti olarak çalışsaydım; birkaç yıllık iş deneyimim olurdu. Aptalca sorulara tahammül etmek istemiyorsanız Bynogame en iyi çözüm. Parayı çekerken de yatırırken de Bynogame kullanıyorum.
 

Geri
Yukarı