Steam cüzdan hesabımdaki doları TL' ye çevirme

Majestic(Osman)

Hectopat
Katılım
7 Ağustos 2014
Mesajlar
104
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
CS GO da pazarda kutu falan satıyordum. Pazar banı yemişim neden dolayı bilmiyorum. Lütfen Steam Mağaza alımı yapınız. Cüzdan kredisi, oyunlar ve indirilebilir eklenti içerikleri geçerli alımlardır. Cd anahtarları ve hediyeler geçerli alımlar değildir. Böyle bir problem var. Oyun satın alıyım dedim bu seferde Steam' de para dolar olarak gözüküyor. Almak istediğiniz oyunun para birimiyle hesabınızdaki para birimi uyuşmadı diyor. TL' ye çeviriyim diyorum nasıl oluyor bilmiyorum.
 
Daha önce hiç para falan eklediniz mi steama ? Büyük ihtimal eklemediniz sorununuz ondan olabilir. 3-5 Liralık steam wallet kodu falan almış olsanız bile düzelmesi lazımdı.
 
Advandex valla öncesinde para yükledim. Oyun da satın aldım. Kutu satıyordum. Sonra bir gün kutu düştü yine. Satamadım bahsettiğim hatayı aldım. 1 TL' ye oyun satın alıyım düzelir dedim düzelmedi. Yani hesaptaki para dolar satın almak istediğim herhangi bir oyun TL olarak alabilirim. Bütün oyunlar TL olarak gözüküyor. Benim hesapda dolar gözüktüğü için paranız almak istediğiniz oyunun para birimiyle uyuşmadı diyor. Ben senin dediğin o wallet kodunu alsam dolar TL' ye dönecek mi?
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı