Steam Cüzdan Kodu iptal edilebilir mi?

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bir konu da size danışmalıyım.

Ben 10 dolarlık Steam cüzdan kodu satın aldım 3 gün önce, ancak bu aldığım kod geçersiz ya da kullanılmış geldi.
Ben de satıcıya mesaj attım ve ilk bana 2 saat bekle dedi ve bekledim yine hata verdi. Ardında 12 saat daha bekle dedi ki bekledim ama kod yine hata verdi.
Bense ilk başta Steam desteğe yazdım bu kod neden çalışmıyor ya da TR'de geçerli mi diye.
(Zamanında destege sorarak cüzdan kodu etkinleştirilmiş.)

Sonrasında aldığım yere WP'den yine yazdım ve bu sefer bana yeni bir kod verdi ve bu çalıştı.
Şimdi asıl sorun da burada başlıyor:

Bana Steam'den 2 saat önce cevap geldi o ilk geçersiz kod için. Kodla ilgili bir cevapdi.
Ben de merak ettim ettim ve merak ettim, o ilk geçersiz olan, iptal olan kodu denedim ve kod çalıştı ama ben ilk başta kod iptal edildi veya geçersiz diye biliyordum.
Anlık şok geçirdim ve bunun etik olmadığını düşünerek ve kul hakkı olduğunu düşünerek satıcıya WP'den mesaj attım.
Satıcıya zaten iyi niyet göstergesi olarak ilk mesajı dakikasında atan benim ve parasını atacağımı söyledim.
Burada satıcıyla anlaştık sayılır ancak aklıma önemli bir konu takıldı.
Satıcı bu aldığım kodu iptal etse daha iyi olmaz mı mesela? Ya da ibraz yapsa ve kodu 10 dolarlık değeri benden silinse? Böyle bir şey cüzdan kodlarında yapılıyor mu ?
Hani aklıma şu takıldı. Ben adama 10 dolarlık parayı IBAN'dan gönderdim ama satıcı bu kodu ibraz yapip benden geri de alamaz mi? Sonuçta IBAN'dan gönderdim ve elimde fatura da yok.

Size bu konu da danışmak istiyorum, umarım buraya kadar okursunuz ve bir çözüme ulaşırız.

Hani iki tane çözüm var. Birisi hiç para atmamak diğeriyse parayı atmak ama satıcı belki o kodu geri alır mı diye düşünmek.
Umarım yardımcı olursunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı