Gyegejwu Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 412 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #1 Herkese merhaba, ben bugün Trendyol'dan 20 TL'lik cüzdan kodu Steam aldım ancak nasıl kullanılır bilen var mı?
Herkese merhaba, ben bugün Trendyol'dan 20 TL'lik cüzdan kodu Steam aldım ancak nasıl kullanılır bilen var mı?
m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.016 Çözümler 45 4 Ağustos 2022 #2 Gyegejwu dedi: Herkese merhaba, ben bugün Trendyol'dan 20 TL'lik cüzdan kodu Steam aldım ancak nasıl kullanılır bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Mailinize kod atacaklar o kodu, Steam cüzdan bölümüne yapıştırıcaksınız. Redeem a Steam Gift Card or Wallet Code store.steampowered.com Artı 0 Eksi
Gyegejwu dedi: Herkese merhaba, ben bugün Trendyol'dan 20 TL'lik cüzdan kodu Steam aldım ancak nasıl kullanılır bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Mailinize kod atacaklar o kodu, Steam cüzdan bölümüne yapıştırıcaksınız. Redeem a Steam Gift Card or Wallet Code store.steampowered.com
AlexFergusonHayranı Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 1.894 Çözümler 12 Yer Malatya 4 Ağustos 2022 #3 Redeem a Steam Gift Card or Wallet Code şu linkte kod kısmına yazmanız lazım. Artı 0 Eksi
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.810 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 4 Ağustos 2022 #4 Sağ üstten isminize tıklayıp "Cüzdanımı Görüntüle" butonuna tıklayın. Açılan kısımda böyle bir kısım olacak, buradan kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Sağ üstten isminize tıklayıp "Cüzdanımı Görüntüle" butonuna tıklayın. Açılan kısımda böyle bir kısım olacak, buradan kullanabilirsiniz.
artik 72 yasindayim Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 1.243 Çözümler 47 4 Ağustos 2022 #5 Maildeki kodu alıp buraya yazınız. Artı 0 Eksi
AlexFergusonHayranı Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 1.894 Çözümler 12 Yer Malatya 4 Ağustos 2022 #6 Gyegejwu dedi: Herkese merhaba, ben bugün Trendyol'dan 20 TL'lik cüzdan kodu Steam aldım ancak nasıl kullanılır bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam belki biliyorsunuz Steam artık en düşük 40 TL'lik cüzdan kodu almanıza izin veriyor. 20TL'yi nereden aldınız? Artı 0 Eksi
Gyegejwu dedi: Herkese merhaba, ben bugün Trendyol'dan 20 TL'lik cüzdan kodu Steam aldım ancak nasıl kullanılır bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam belki biliyorsunuz Steam artık en düşük 40 TL'lik cüzdan kodu almanıza izin veriyor. 20TL'yi nereden aldınız?
KS KS Gyegejwu Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 412 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #7 AlexFergusonHayranı dedi: Hocam belki biliyorsunuz Steam artık en düşük 40 TL'lik cüzdan kodu almanıza izin veriyor. 20TL'yi nereden aldınız? Genişletmek için tıkla... Trendyol'da 22 TL'ye satılıyor. Cevaplarınız için sağ olun Artı 0 Eksi
AlexFergusonHayranı dedi: Hocam belki biliyorsunuz Steam artık en düşük 40 TL'lik cüzdan kodu almanıza izin veriyor. 20TL'yi nereden aldınız? Genişletmek için tıkla... Trendyol'da 22 TL'ye satılıyor. Cevaplarınız için sağ olun