Steam cüzdan kodu nereden alınır?

Royghanta

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar istediğim bir oyun indirime girmiş. Hadi kartımda 1000 TL para vardı oyunu alacaktım ama ödeme yapamadım ve öğrendim ki para aklama olaylarından dolayı harcama yapılamayacakmış bir süre. Steam için 400TL lazım para var ama kart yok sizce nasıl çözebilirim? Çevremde para verip bana oyun almasını sağlayabileceğim birisi yok ona gör yazarsanız sevinirim.

Nereden?

Sorun şu an kullanabileceğim bir kart yok nakit ile işi çözmem lazım ya da böyle hemen alıp para atıp harcayabileceğim bir kart lazım.

Sadece Steam'de kullanılamıyor sandım kusura bakmayın CarrefourSA'larda Papara kart satılıyor onlardan alıp halledebilirsiniz 20TL'ydi hesabı aktif ettiğinizde de 20TL geri yatıyor.

Papara'da da aynı sorun yok muydu ya.

Şu anda Papara hesabımda bir bloke görmüyorum alırken sorun yaşamazsınız bence çok da telaş yapmanıza gerek yok oyun bu şimdi alamadınız bir sonraki sonbahar indirimde alırsınız bir önerim var sadece nakit olarak çözmek istediğinizi baz alarak söylüyorum bir arkadaşınızın kartı veya ailenizin kartından alıp parayı verebilirsiniz bu da bir çözüm.

Papara'da da aynı sorun yok muydu ya.

Size tavsiyem en yakınınızdaki büyük alışveriş merkezine gidip varsa CarrefourSA Teknosa ve dnr a gidip alabileceğiniz fiziksel kartlara bakmak ne olduğu fark etmez ininal Papara'a kartı b kartı internette alışveriş yapabileceğiniz bir kart olsun yeterli.

Size tavsiyem en yakınınızdaki büyük alışveriş merkezine gidip varsa CarrefourSA Teknosa ve dnr a gidip alabileceğiniz fiziksel kartlara bakmak ne olduğu fark etmez ininal Papara'a kartı b kartı internette alışveriş yapabileceğiniz bir kart olsun yeterli.
ben de öyle düşünüyordum tam ininal kartta eğer ödeme sıkıntısı yoksa yarın gidip şok veya CarrefourSA dan halledebilirim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı