Steam cüzdan kodu yollanmıyor

MrZoris

Hectopat
Daha fazla  
Selam, bir arkadaşım yur dışında yaşıyor ve ona Steam cüzdan kartı göndermek istiyorum ancak Steam bunu yazıyor ve yollayamıyorum. Bir de o Amerika'da yaşıyor bana yollayabilir mi?

1672770843761.png

Dosya Ekleri

• 1672770827264.png
    1672770827264.png
    10,6 KB · Görüntüleme: 32
TL cüzdan kodu Amerika hesabına yollanamaz aynı şekilde dolar da Türkiye hesabına yollanamaz. Türk hesabından sadece başka bir türk hesabına kod gönderebilir siniz.

Yurt dışında ise hesabını Türkiye olarak güncellerse ancak o şekilde siz ona gönderim sağlayabilirsiniz. Aksi taktirde işlem gerçekleşmez.

Selam, bir arkadaşım yur dışında yaşıyor ve ona Steam cüzdan kartı göndermek istiyorum ancak Steam bunu yazıyor ve yollayamıyorum. Bir de o Amerika'da yaşıyor bana yollayabilir mi?

Eki Görüntüle 1622126
Harici sitelerden TR kodu veya USD kodu alman gerek yoksa aktif edemezsin kodları.

Steam cüzdan kodları sadece aynı para birimine sahip hesaplarda kullanılabilir. Amerika'daki arkadaşınıza cüzdan kodu almak için ENEBA üzerinden üzerine "birazcık" daha koyup USD, veya arkadaşınızın yaşadığı ülkenin para birimi neyse, kartı almalısınız.

Harici siteler derken? Açıklayabilir misin arkadaşım bana steamden hediye kartı direk olarak yollayamaz mı yani?
Kendi hesabında dolar ile aldığı için yollayamaz. Sen bu bölgede sadece TL ile kod kullanabilirsin.

Harici site derken mesela HepsiBurada'daki herhangi bir satıcıdan TL kod satın alıp kullanman için sana verebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı