Steam Cüzdan Para Nereden alınmalı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
11
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba!

Ziraat kullanıcısıyım ve bildiğiniz üzere Steam'de 3D Secure bulunmamakta. Steam'den her oyun almak istediğimde PTT'ye gidip ininal kartına para yüklüyordum ama yakındaki PTT'nin PTTmatiği son bir kaç aydır çalışmıyor. Yine bu gün gittim belki düzelmiştir diye, yine çalışmıyor. Ya bilgilerime bakabiliyorum ya hiç işlem yapılmıyor ama ortak olarak para yükleyemiyorsun.

24TL olan My Summer Car oyununu almak istiyorum, kartımı kullanamıyorum. Ben de Cüzdan para alayım dedim.

Şimdi sorun şu;
3D secure olmadan alışveriş yapmak mümkün mü? Değilse nereden almalıyım cüzdan parayı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ziraat kartı bende kullanıyorum ve bugüne kadar aldığım oyunların hepsini ziraat kartından aldım, bir sıkıntı da çıkarmadı bugüne kadar.

Kartınızın kredi özelliğini eğer açtırmadıysanız bankayı arayarak açtırabilirsiniz. Açtırdıktan sonra arka kısımda bulunan kart numarası ile alışveriş yapabilirsiniz. Bu parayı krediden çeker ve sonra faizsiz bir şekilde ödeyebilirsiniz aynı kartı ben de kullanıyorum.

ByNoGame'den alabilirsiniz. Ben aldım, herhangi bir sıkıntı çıkmadı.

Benim kartımın kredi kartı özelliği açık diye biliyorum, bir iki online alış-verişim oldu çünkü kredi kartı ile. Kartın arka tarafında bulunan iki güvenlik kodunu da denedim Steam'de sorun oluyor, başka sitelerde sorunum yok.

Alternatif olarak ByNoGame den alabilirsiniz 1 2 tl daha ucuz olabiliyor bazı kişilerin kodunu kullanarak da küçük indirimler elde edebiliyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı