Steam Deck + laptop vs 4080 laptop vs 4070 Super masaüstü

Darkwebir

Decapat
Daha fazla  
Şu konuda farki aciklamistim, o konuda da sonunda kendi fikrimi ayni sekilde belirtmistim. Fakat durum tamamen ihtiyaca bağlıdir, GPU performansına ihtiyac duyuyorsaniz 4070 gene düşünülebilir.

Yazınızı okudum çok bilgilendirici olmuş. Ben Temmuz'da bir cihaz almak istiyorum öncelikle masaüstü ve laptop arasındayım, sebebi de sonradan satılabilirlik. Masaüstü zor oluyor performans açısından da masaüstü. Asıl konu şuydu ekran kartlarıydı o kunuda netleşti 4070 laptop almaktansa işlemci açısından güçlü 4060 daha mantıklı. Bu açıklamanız sadece laptopta geçerli değil mi? Masaüstü hazır alsam 4070 Super ve üstü düşünüyorum. Laptopta da Zephyrus çok hoşuma gidiyor RTX 4050 alsam düşük kalır mı bilemiyorum. RTX 4060 65 bin değer mi? O fiyata çünkü ekran 3K ileriye dönük değil o ekran kartıyla olmadı harici ekran alıp büyük ekran 2K'da oynayacaksın. Son olarak Steam Deck OLED, benim teknolojik ürünlere düşkünlüğüm var cihaz çok kompak performans düşündürüyor. RTX 4050 Zephyrus + deck veya RTX 4060 çıkabilirsem 4080 laptop ya da bunların hiçbiri masaüstü 4070 Super ve üstü. Okul bitti iş hayatına giriyorum ve şunu belirtmek isterim ben odam dışında bir yerde oynayamıyorum. Laptop için diyorum taşıma olmuyor oyun için ondan deck düşündüm. Fikrinizi almak isterim en doğru seçenek ne olur Max 65 bin bütçem var. Laptopta kasa kalitesi mühim Victus tercihim değil Legion ROG Zephyrus MSI mantıklı MSI 4080 Vector o da sadece.

Son düzenleyen: Moderatör:
4060 laptopa 65k pek degmez oncelikle. Ben Steam Deck'i laptopla beraber gereksiz goruyorum, bence yapacaksaniz masaustu + Ultrabook laptop kombinasyonu yapabilirsiniz.

O zaman masaüstü +deck olabilir, şu sebebten dediğim gibi odamın dışında laptopu alim şurada oyanyayım yok bende kasa gibi kullunıyorum iş durumu olursa o ayrı tabii. Masaüstü alıp dışarıda bir yere gittiğimde deck ile bakabilirim diye düşündüm. Kasa ömürlük olur bende o yüzden sağlam bir şey olsun düşünüyorum. Hazır sistem öneriniz varsa açığım 4070 Super için. Siz Ultrabook demişsiniz ama masaüstü varken ona gerek görmüyorum doğrusu.

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman masaüstü +deck olabilir, şu sebebten dediğim gibi odamın dışında laptopu alim şurada oyanyayım yok bende kasa gibi kullunıyorum iş durumu olursa o ayrı tabii. Masaüstü alıp dışarıda bir yere gittiğimde deck ile bakabilirim diye düşündüm. Kasa ömürlük olur bende o yüzden sağlam bir şey olsun düşünüyorum. Hazır sistem öneriniz varsa açığım 4070 Super için. Siz Ultrabook demişsiniz ama masaüstü varken ona gerek görmüyorum doğrusu.
Masaustu tarafinda benim bilgim bulunmuyor, forumda ayri konu acabilirsiniz tavsiye için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı