Steam Deck vs laptop

melih200

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben şehir dışında üniversite okuyorum, KYK'da kalıyorum dolayısıyla vakit geçirmek için hem arkadaşlarla vakit geçirmek için bir şey arıyorum laptop almayı düşündüm lakin evde zaten masaüstü bilgisayarım var Last of Us tarzı oyunları kaldıracak seviyede, dolayısıyla evde olduğumda laptop bir işe yaramayacak bu yüzden Steam Deck almayı düşündüm, ama hala kararsızım.

Sadece yurtta kullanacaksanız laptop daha mantıklı. Çok geziyorum diyorsanız taşınabilir olduğu için el konsolu derim. Ama fiyatları aşağı yukarı aynı oluyor ve laptoplar çok daha güçlü cihazlar bu sebeple ben laptop derim açıkçası.

Küçük ekranda oyun oynamak bir zamandan sonra bunaltır. Steam Deck fiyatına güçlü bir laptop alıp üstüne bir tane gamepad almak daha mantıklı.

Küçük ekranda oyun oynamak bir zamandan sonra bunaltır. Steam Deck fiyatına güçlü bir laptop alıp üstüne bir tane gamepad almak daha mantıklı.

Sadece yurtta kullanacaksanız laptop daha mantıklı. Çok geziyorum diyorsanız taşınabilir olduğu için el konsolu derim. Ama fiyatları aşağı yukarı aynı oluyor ve laptoplar çok daha güçlü cihazlar bu sebeple ben laptop derim açıkçası.

Bana da laptop daha mantıklı geliyor lakin üniversitenin bitmesine de 2 yıl var bittikten sonra laptop işime yarar mı ondan emin olamadığım için kararsız kaldım.

Bana da laptop daha mantıklı geliyor lakin üniversitenin bitmesine de 2 yıl var bittikten sonra laptop işime yarar mı ondan emin olamadığım için kararsız kaldım.
Laptoplar 2.el piyasada rahat satış yapıyor. Ondan hocam 2 yıl sonra işinize yaramasa bile satarsınız piyasada.

Peki 2 el laptop tavsiyen var mıdır hocam böyle bir 20 k arası çünkü çok da uçmak istemiyorum açıkçası.
Acer nitro 16 serisinin 4050 4060 modellerine bakabilirsiniz 27-28k gibi fiyatlara bulunuyor.

Laptop her işinizi görecektir. Laptop almak daha mantıklı. Yurtta ders işlerinizi de halledersiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı