Steam Deck OLED alınır mı?

Series X alacağım hocalarım hem Game Pass hem oyun fiyatlari uygun hem de performansı iyi PC'yi aratmaz teşekkür ederim herkese.

@Sakuya ızayoi neye şaşırdın hocam evde kullanacağım ve ana cihaz olarak kullanacağım için ev konsolu daha mantıklı geldi.
Asla önermem. Tak diye şuan alabilecekseniz bir ihtimal alınır da Xbox da yakın zamanda konsollara ve birinci parti oyunlara saçma bir zam yaptı Series X PS5'ten pahalı şuanda tabii durum ülkemize yansıdı mı bilmiyorum. Ama işin özeti Microsoft şuanda iyi gitmiyor bu paraya onu alacağınıza bilgisayar alıp her işi yapabilmek daha mantıklı. Ha tabii konsol istiyor olabilirsin ama o noktada da PS almak bana daha mantıklı geliyor fiyatlar pahalı ama Xbox'tan daha keyifli. Tamamen size kalmış.

Asla önermem. Tak diye şu an alabilecekseniz bir ihtimal alınır da Xbox'da yakın zamanda konsollara ve birinci parti oyunlara saçma bir zam yaptı Series X PS5'ten pahalı şu anda tabii durum ülkemize yansıdı mı bilmiyorum. Ama işin özeti Microsoft şu anda iyi gitmiyor bu paraya onu alacağınıza bilgisayar alıp her işi yapabilmek daha mantıklı. Ha tabii konsol istiyor olabilirsin ama o noktada da PS almak bana daha mantıklı geliyor fiyatlar pahalı ama Xbox'tan daha keyifli. Tamamen size kalmış.

Hocam o konsol zammı henuz ulkemizde yok ve ilk aşama için Amerika özelinde çıktı first party oyun zammı sorun degil zaten Game Pass'te oluyor first party oyunlar ayrıca 24kya anca 4060 sistem alınır ki 4060'da mevcut konsollardan daha iyi olduğu soylenemez PS istemiyorum oyun fiyatları çok pahalı.

Hocam o konsol zammı henuz ulkemizde yok ve ilk aşama için Amerika özelinde çıktı first party oyun zammı sorun degil zaten Game Pass'te oluyor first party oyunlar ayrıca 24kya anca 4060 sistem alınır ki 4060'da mevcut konsollardan daha iyi olduğu soylenemez PS istemiyorum oyun fiyatları çok pahalı.
Hocam PS olsa 4060'lı pc mevzusuna katılırım ama Series X ile bilgisayarın hiçbir farkı yok 4060 o konsoldan güçlü zaten. Konsol rahatlığı arıyorum diyorsanız birşey diyemem ama güç olarak da oyun oynama imkanı olarak da bilgisayar her türlü daha mantıklı. PS özel oyunlarını da iyi kötü çıktıktan 1 2 sene sonra bilgisayarda oynayabiliyorsunuz en azından. Dediğim gibi konsol rahatlığı arıyorum diyorsanız diyecek birşey yok ama o kadar paraya asla değeceğini düşünmüyorum. F/p dediğimiz Game Pass bir anda deli zamlanabilir güvenli bir yatırım olmaz bence. Microsoft şuanda Nintendo'dan farksız bir firma açgözlülük konusunda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı