Steam Deck OLED almak mantıklı mı?

AlpModan

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
13600K, 4080, 32GB DDR5, 980 Pro, MSI Z690 Edge
Meslek
Tercüman
Merhaba arkadaşlar!

Yakın zamanda ikinci el SD LCD 64 GB modelimi arkadaşıma sattım. Şu anda elimde handheld yokken Steam Deck OLED almak iyi bir fikir olur mu? Oyun bilgisayarımda ağırlıklı olarak çevrimiçi oyunlar oynuyorum, bu yüzden normalde oynadığım bazı oyunlar SD’de yok.

Yeni SD’nin çıkmasının uzun zaman alacağını biliyorum; bir sonraki AMD mimarisinin ne kadar iyi olacağına bağlı. Ama yeni bir SD OLED şu anda almaya değer mi?

Merhaba arkadaşlar!

Yakın zamanda ikinci el SD LCD 64 GB modelimi arkadaşıma sattım. Şu anda elimde handheld yokken Steam Deck OLED almak iyi bir fikir olur mu? Oyun bilgisayarımda ağırlıklı olarak çevrimiçi oyunlar oynuyorum, bu yüzden normalde oynadığım bazı oyunlar SD'de yok.

Yeni SD'nin çıkmasının uzun zaman alacağını biliyorum; bir sonraki AMD mimarisinin ne kadar iyi olacağına bağlı. Ama yeni bir SD OLED şu anda almaya değer mi?

Hocam fiyatları ne kadar ki?

Ben 40 k falan diye biliyorum.

Yani bence değmez hocam ya o paraya sistem açısından veya oyun açısından daha iyi şeyler yapabilirsiniz.

Hocam fiyatları ne kadar ki?

Ben 40 k falan diye biliyorum.

Yani bence değmez hocam ya o paraya sistem açısından veya oyun açısından daha iyi şeyler yapabilirsiniz.
Ikinci eller 25K, sıfır 35K civarı ama evet, yurtdışında göre hiç değmez.

Yeni Asus ROG Ally Xbox çıktı ama o da yurtdışına göre 15-25k daha pahalı. ASUS resmi olarak satıyor olsa bile.

ROG Ally Z1 Extreme oneririm performans icin.
Teşekkür ederim, yalnız ROG Ally Xbox X ve ROG Ally Z1 Extreme aynı fiyata satılıyor (58K civarı). Yeni çıkan model daha iyi olmaz mı?

Ikinci eller 25K, sıfır 35K civarı ama evet, yurtdışında göre hiç değmez.

Yeni Asus ROG Ally Xbox çıktı ama o da yurtdışına göre 15-25k daha pahalı. ASUS resmi olarak satıyor olsa bile.

Teşekkür ederim, yalnız ROG Ally Xbox X ve ROG Ally Z1 Extreme aynı fiyata satılıyor (58K civarı). Yeni çıkan model daha iyi olmaz mı?
Rica ederim. Z1 Extreme'i Sahibinden uzerinden almani oneririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı