Steam Deck OLED vs PS5 Pro vs Series X

Adonis31

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar çok uzun saatlerde oyun oynayan biri degilim aslında PC upgrade yapacaktım fakat masraf ustune masraf çıkarıyor bana onun yerine konsol almak istiyorum bu 3 konsoldan hangisi daha mantıklı sizce GTA6'yi en iyi şekilde oynatma avantajı olduğu için PS5 Pro aklımda ama genel avantajlara bakarsak Series X daha mantıklı gibi bilemiyorum Steam Deck OLED de oynaması eğlenceli duruyor duz PS5 daha once almıştım fakat begenmeyip iade etmiştim performanstan dolayi ve birçok oyunu zamanında PC varken bitirmiş olduğum için. PS5 Pro 35k dolaptan alacağım alırsam Series X 25 k Trendyol Hepsiburada gibi sitelerde Steam Deck OLED ise 30 k şu an PS5 Pro'ya çok yakinim fakat fikirlerinizi bekliyorum.

Steam Deck OLED bu iki konsoldan ayrı bir yerde PS5 Pro alırsın exc oyunları oynarsın sonradan satıp cebinde paran kalacak şekilde Series X alabilirsin Steam Deck 28-35k arası birkaç gün deneyim ettim o perfomanstaki cihaza o para verilmez bence tabii o size bağlı FPS grafik takıntınız yoksa işinizi görcek bir cihaz.

Zamanında PS5 alıp oynayacak oyun bulamayıp sattığına göre Xbox'taki oyunları da oynamışsın demektir çünkü zaten hepsi PC'de var. Sadece GTA6 için PS5 Pro almak da mantıklı mı bilemedim yani çok oyun oynayabilen biri de olmadığından en iyi seçenek Steam Deck olur.

Yurt dışı PS5 Pro almalısınız. GTA 6 için ve son 3 sene yeni nesle geçene kadar bir iki çıt daha iyi oyun deneyimi sunacaktır. Zaten PC'niz var bu sebepten Xbox'a gerek yok.

PC yok hocam ekran karti eksik zaten ekran karti parasıyla alıyorum ama iş yapan tablet var.

Zamanında PS5 alıp oynayacak oyun bulamayıp sattığına göre Xbox'taki oyunları da oynamışsın demektir çünkü zaten hepsi PC'de var. Sadece GTA6 için PS5 Pro almak da mantıklı mı bilemedim yani çok oyun oynayabilen biri de olmadığından en iyi seçenek Steam Deck olur.

En iyi şekilde GTA6 oynamak istiyorum ama onun yanında GoW Ragnarok FF7 rebirth Astro bot ne bileyim yeni çıkacak Wolverine filan oynarım yani.

PC yok hocam ekran karti eksik zaten ekran karti parasıyla alıyorum ama iş yapan tablet var.
Hocam o zaman ekran kartına yatırım yapıp PC kasmak da gayet mantıklı. Hem Xbox hem PS sahibi olabilirsin ikisinin de oyunları er ya da geç geliyor zaten. Aynı zamanda PC'yi her işte neredeyse kullanırsın tek eksiği GTA6'yı biraz geç oynarsın ya da illa oynarım dersen yine PC kasarsın GTA 6 geldiğinde bir konsol kiralayıp oynayabilirsin PC'ye gelene kadar sabredemem dersen tercih senin tabii ki. Ben olsam PC kasardım şu durumda.

Hocam o zaman ekran kartına yatırım yapıp PC kasmak da gayet mantıklı. Hem Xbox hem PS sahibi olabilirsin ikisinin de oyunları er ya da geç geliyor zaten. Aynı zamanda PC'yi her işte neredeyse kullanırsın tek eksiği GTA6'yı biraz geç oynarsın ya da illa oynarım dersen yine PC kasarsın GTA 6 geldiğinde bir konsol kiralayıp oynayabilirsin PC'ye gelene kadar sabredemem dersen tercih senin tabii ki. Ben olsam PC kasardım şu durumda.

Hocam vallahi bıktım ya zaten her dakika oynamıyorum ondan cunku ekran kartı alsam 4070 Ti Super onun yanında işlemci onun yanında komple DDR5 geçerim oldu 55-60 k masraf bir de yeni oyunlarda sistem gereksinimleri artmaya başladı ondan konsola geçip yatasim var bir de GTA6'yi 1 yıl geç oynamak asla istemem o zamana kadar tonla spoiler yerim. Hani series x ps5 pro fark etmez

PC güncelleyin geçin, masraf üstüne masraf diyorsunuz ama PS5 alınca oyun paralarınıda düşünün. Misal oynamak istiyorum dediğiniz oyunlar GoW Ragnarok 2.800 TL, FF7 rebirth 2.800 TL sadece iki oyun 5.600 TL. Göz önünde bulundurun derim.

Farkindayim hocam zaten arada alırım diyorum ya ondan Series X de alabilirim PS5 Pro yerine.

Hocam vallahi bıktım ya zaten her dakika oynamıyorum ondan cunku ekran kartı alsam 4070 Ti Super onun yanında işlemci onun yanında komple DDR5 geçerim oldu 55-60 k masraf bir de yeni oyunlarda sistem gereksinimleri artmaya başladı ondan konsola geçip yatasim var bir de GTA6'yi 1 yıl geç oynamak asla istemem o zamana kadar tonla spoiler yerim. Hani series x ps5 pro fark etmez
O zaman net PS5 Pro alın yurt dışı cihazı olarak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı