Steam Deck OLED vs PS5

Dnz123

Femtopat
Daha fazla  
Herkese selamlar. Bir tanıdığım Dubai'ye gidiyor. Ben de ondan Steam Deck istedim. OLED 512 GB olan versiyonu 20-22 bin TL civarlarına gelecek. Sorum şu: Steam Deck'i hiç kullanmayıp satıp PS5 mi almalıyım, yoksa Deck kullanmalı mıyım? Indie oyunları pek sevdiğim söylenemez. Sadece Anomaly Agent oynarım, Little Nightmares oynarım, başka da yok. Ama Uncharted serisinin hepsini bitirmek istiyorum, o yüzden PS daha mantıklı geliyor. Satsam aynı paraya alabilirim PS5'i. Görüşlerinizi bekliyorum.

Bilgisayarın varsa hiçbirine gerek yok özellikle ps e. Ama dışarıda rahatça oynayayım dersen steam deck olabilir tabii.

Bilgisayarın varsa hiçbirine gerek yok özellikle PS e. Ama dışarıda rahatça oynayayım dersen Steam Deck olabilir tabii.

Bilgisayar var 4060'lı ama dediğim gibi Uncharted serisini oynamak istiyorum ve daha ucuza geleceği için her türlü alacağımki şu an deck aldım zaten adamın gelmesini bekliyorum çok da ev dışında oynamam seyahatde etmiyorum fazla işimle evim dip dibe zaten.

Bilgisayar var 4060'lı ama dediğim gibi Uncharted serisini oynamak istiyorum ve daha ucuza geleceği için her türlü alacağımki şu an deck aldım zaten adamın gelmesini bekliyorum çok da ev dışında oynamam seyahatde etmiyorum fazla işimle evim dip dibe zaten.
İtemhesap sitesinden paylaşımlı hesap alıp oynayın 20 tl ye falan pc de? Ya da torrentleyin geçin ama itemhesap öneririm iyi bir satıcıdan almanızı 0 risk sonuçta. Tabii sizin kararınız ama bana çok mantıklı gelmiyor iyi bir pc varken konsol işine girmek. 4060 da gayet iyi sonuçta yıllarca daha götürecek sizi. Dışarıda oyun oynamam dediğiniz için deck i direkt eliyoruz o zaman. Hem çok güçlü bir cihaz da değil pc ve ps seviyesine yakın bile değil. Tek avantajı dışarıda oynamak falan. İlla alacaksanız ps5 mantıklı o halde tabii ki. Ama dediğim gibi iyi bir pc niz varken çok anlamı yok bence. Pc de yükseltilecek şeyler varsa mesela ram ssd işlemci gibi falan onları yükseltmek daha mantıklı geliyor.

İtemhesap sitesinden paylaşımlı hesap alıp oynayın 20 TL'ye falan PC de? Ya da torrentleyin geçin ama itemhesap öneririm iyi bir satıcıdan almanızı 0 risk sonuçta. Tabii sizin kararınız ama bana çok mantıklı gelmiyor iyi bir PC varken konsol işine girmek. 4060 da gayet iyi sonuçta yıllarca daha götürecek sizi. Dışarıda oyun oynamam dediğiniz için deck i direkt eliyoruz o zaman. Hem çok güçlü bir cihaz da değil PC ve PS seviyesine yakın bile değil. Tek avantajı dışarıda oynamak falan. İlla alacaksanız PS5 mantıklı o halde tabii ki. Ama dediğim gibi iyi bir PC niz varken çok anlamı yok bence. PC de yükseltilecek şeyler varsa mesela RAM SSD işlemci gibi falan onları yükseltmek daha mantıklı geliyor.

Hocam şu anda deck alındı zaten sadece Dubai'de bende değil henüz kadıkoyda gnd bilişim diye bireye buldum aradım konuştum 25.500TL Slim 1TB 1 kol 0 kapalı kutu veriyorlar o para zaten benden çıktı decki satıp aynı paraya PS almayı düşünüyorum şu anda dediğim gibi PS'ye özel oyunların hepsini oynamayı düşünüyorum ithalatçı garantili PS alacağım şikayet var da h şikayet yok aradğımdada ilgili davrandılar medimarkt gibi yerlerde 37.000-42.000 arası değişen fiyatlar varken bu fiyata kaçırmak istemedim muhatapımda var sonuç olarak ama decki satmam gerekirmi onu bilmiyorum onu da gelince bakacağız hocamın dediği gibi biraz kullanıp tadını çıkarıp satasa bılırım 1-2 gün kullanacağım sonra karar vereceğim başka öneriniz varsa hala açığım.

Hocam şu anda deck alındı zaten sadece Dubai'de bende değil henüz kadıkoyda gnd bilişim diye bireye buldum aradım konuştum 25.500TL Slim 1TB 1 kol 0 kapalı kutu veriyorlar o para zaten benden çıktı decki satıp aynı paraya PS almayı düşünüyorum şu anda dediğim gibi PS'ye özel oyunların hepsini oynamayı düşünüyorum ithalatçı garantili PS alacağım şikayet var da h şikayet yok aradğımdada ilgili davrandılar medimarkt gibi yerlerde 37.000-42.000 arası değişen fiyatlar varken bu fiyata kaçırmak istemedim muhatapımda var sonuç olarak ama decki satmam gerekirmi onu bilmiyorum onu da gelince bakacağız hocamın dediği gibi biraz kullanıp tadını çıkarıp satasa bılırım 1-2 gün kullanacağım sonra karar vereceğim başka öneriniz varsa hala açığım.
Kutusunu açıp kullanınca değeri düşer mi oynama olur mu hiç bilmiyorum. Eğer olmuyorsa denemekten zarar gelmez tabii.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı