Steam Deck RDR 2 Türkçe yama kurulumu nasıl yapılır?

sancarsavas

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Aşağıdaki yamayı Steam Deck için kurmak mümkün mü? Windows kurmadım. Kendi içindeki Steam OS var. Yamada .exe dosyası kullanıldığından çalışmaz diye düşündüm ama sormak istedim. Ya da .exe içermeyen sadece dosya atarak kullanabileceğimiz bir yama var mıdır?

Bu tür yamaları Steam Deck'te kullanmanın tek yolu Micro SD kart alıp Windows kurmak mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
RDR 2 yamasını pc vesiyonuna bile kurmak sıkıntılıyken zoru başarmak istiyorsunuz. Ben olacağını sanmıyorum ama yine de deneyin. Çünkü yamayı çalıştırmadan önce ek bir program çalıştırıp oradan Play tuşu ile girmeniz gerekiyor. Kolay gelsin.

Edit: En azından benim yüklediğim yama öyleydi. Güncellendiyse yada dosyalar değiştiyse bilmiyorum.

Exe ile kurulum olmadan çalışan yamalar da var hocam fakat bence çalışmaz, isterseniz buyrun deneyin. Yamanın içindeki dosyaları oyunun konumuna atacaksınız, RAR olarak iniyor haberiniz olsun.

Yama vs görülmüyor, hangi oyun yama belirtirseniz belki çözüm vardır.
Linki eklememişim kusura bakmayın

Exe ile kurulum olmadan çalışan yamalar da var hocam fakat bence çalışmaz, isterseniz buyrun deneyin. Yamanın içindeki dosyaları oyunun konumuna atacaksınız, RAR olarak iniyor haberiniz olsun.
Hocam bu yamada tek merak ettiğim exe’yi nasıl çalıştıracağım. Bazılaeı steam e ekletin falan demiş

Linki eklememişim kusura bakmayın

Hocam bu yamada tek merak ettiğim exe’yi nasıl çalıştıracağım. Bazılaeı steam e ekletin falan demiş
Hocam benim attığım mesajda mevcut olanda exe yok, attığım linke tıklarsanız farklı yama mevcut.

Hocam benim attığım mesajda mevcut olanda exe yok, attığım linke tıklarsanız farklı yama mevcut.
Hocam çok sağolun tam aradığım şeydi. Rar içindeki dosyaları oyun dizinine mi atacağım ilk mesajda anlatıldığı gibi?

@Zerons hocam söylediğiniz şekilde dosyaları attım klasöre ama oyunu açtığımda yine ingilizce. Bir şey değişmedi nedense

Son düzenleme:
Hocam çok sağolun tam aradığım şeydi. Rar içindeki dosyaları oyun dizinine mi atacağım ilk mesajda anlatıldığı gibi?

@Zerons hocam söylediğiniz şekilde dosyaları attım klasöre ama oyunu açtığımda yine ingilizce. Bir şey değişmedi nedense
Bende çalışıyor hocam yama, bir kontrol edeyim doğru mu diye. İsterseniz bende mevcut olan dosyaları da atabilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı