Steam Deck vs oyuncu laptopu

ROG Ally X kullanıcısı olarak yazayım. Oyuncu laptoplarının daha az sorunu olacağına emin olabilirsiniz. Ayrıca her istediğiniz oyunu oynama şansınız olmayacak el konsolunda. Steam Deck ile Gaming laptop kıyaslamaya bile girmez. Oyun amacıyla laptop tercih etmeniz gerek. Ben sık seyahat ettiğim için el konsolumu sık kullanıyorum. Eve geldiğimde ise kişisel bilgisayarımda diğer oyunlarımı oynuyorum. Oyun deneyimi açısından laptopla el konsolu arasında uçurum fark var. Kullanım amacınıza göre tercih yapın.
Cevabınız için teşekkür ederim sanırım el konsolu fikrinden vazgeçtim. 40k civarı önerebileceğiniz gaming laptop var mı?

Hocam maalesef inanılmaz kötü sonuç verdi Cyberpunk'da. Normalde oyundan 45FPS civarı alıyordum. Uygulama ile denediğimde değişen hiç bir şey olmadı aksine aşırı derecede mause lag sorunu çıktı :D Belki ben ayarını yanlış yapmışımdır diye farklı yerlerden de ayarlar denedim ama sonuç aynı.
Şu videodaki ayarları da denermisin? Gtx 1080 3050'e yakın bir cihaz olabilir belki.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Cevabınız için teşekkür ederim sanırım el konsolu fikrinden vazgeçtim. 40k civarı önerebileceğiniz gaming laptop var mı?
Yeni konu açmanız daha sağlıklı olur hocam.

Valorant, R6 tarzı rekabetçi oyunlarda tavsiye etmem görüntüyü bir miktar bozduğu için ama AAA benzeri oyunlarda kullanabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

FPS'ni ekran yenileme hızına sabitliyor yüksek Hz değilse monitörün bulaşmayın GTA V de benim oyunu çamur gibi yapmıştı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı