Steam Deck Windows kurulumu

Kraataos

Hectopat
Daha fazla  
Elimde Steam Deck ve 512'lik Micro SD kart bulunmakta internette izlediğim birkaç videoda SD karta Windows indiriyorlar ve pek sorun yaşatmıyor hızları da ortalama. Ama ben SD kartımı bölmek istemiyorum. Windows'u 64'lük EMMC'ye mi kurmalıyım 64'lük boyut hem Steam OS hem Windows'a yeter mi? Yoksa 512'lik SD kartı bölmeden SD karta hem Steam OS'dan oyunları yükleyip hem Windows'dan programlar indirebilir miyim? Bölmememin amacı şimdi yarı yarıya bölersem Windows'ta Taha fazla ihtiyacım olur ise sonra geriye döndürememem ya da uğraştırması.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence hiç girişmeyin bu işe.

Autoxxl ile kurulum yaptım SD karta. Beklediğimden hızlı çıktı şöyle diyeyim açılış ekranı 30-40saniye sürüyor, Google'a tıkladığımda 1 saniye geçmeden giriyor, web gezilimide çok iyi Origins indirerek BF5 NFS Heat gamepassdende FH5 açıp oynadım bir de 500/500ssd si olan kendi bilhisayarım ile açılış testi yaptım FH5 de 45 saniyede girerken Steam deckde SD kart üzerinde çalıştırdığımda 1dk 5saniye tuttu gerçekten muhteşem bir değer Steam içindeki bileşenleri Ultra optimizasyonla yaptığından içindeki 64'lük kart bile efsane hızlı çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…