Steam Deck yurt dışı sipariş verme

Siz doğru düzgün kendinizi ifade edemiyorsanız biz ne yapalım? Cümlelerinizi tek tek okuyun neden sizi yanlış anladığımızı anlayacaksınız. Sanki siz Bulgaristan'dan Türkiye'ye getirecekmişsiniz gibi anlaşılıyor cümlenizden. Türkiye'den Bulgaristan'a götürecekmiş gibi anlaşılmıyorsunuz.

Soruyu siz doğru okumamışsınız asıl. Türkiye'ye getireceğim diye bir ifade dahi kullanmadım. Sorduğum tek ama tek şey, TR kartı ile Steam Deck'i bulgaristana sipariş edebilir miyim?

Hatta koskocaman yazmışım, "" ürünü akrabam alacak"" diye. Bu laftan Türkiye'ye geleceğini nasıl çıkartıyorsunuz? Bence sizin aklınızda sorun var.

Sizin tabirinizle o Türkiye'den bulgaristana götürecekmişim gibi yazdığım cümleyi SS alıp buraya cevap olarak atar mısınız? Rica ediyorum.

Üslübuna dikkat et reis!

Bir de ben demişimki "eğer ürün gümrükten geçerse" yani burada problemi olan sizsiniz ödeme kısmı ise western union ile oluyor parayı güncel kurdan 419 ile çarpıp ürünü satın alıyorsun ve şunu da unutma kartın altında Master Card veya Visa yazıyorsa tüm dünyada kullanılır.

Bir de ben demişimki "eğer ürün gümrükten geçerse" yani burada problemi olan sizsiniz. Ödeme kısmı ise western union ile oluyor parayı güncel kurdan 419 ile çarpıp ürünü satın alıyorsun. Ve şunu da unutma kartın altında Master Card veya Visa yazıyorsa tüm dünyada kullanılır onu oraya süs olsun diye basmamışlar.

Son düzenleyen: Moderatör:

Siz bana soruyu eğee gümrükten gerçerse diye değil! Gümrükten geçerse fiyat bu şekilde olacak yazmışsınız imâ nız çok çok farklı. Siz asıl uslubunuza dikkat etmelisiniz kendinizi ifade edemiyorsanız bu benim sorunum değil bir de baştan gümrük lafını karıştırmanız mantıksız ben orada bulgariatandaki akrabam alaxak demişim gümrük ne alaka?

"" Rica ediyorum"" demek bir ters uslub mu?

Merhaba hocam Steam Deck'i Bulgaristan'dan aldınız mı? Aldıysanız teslimat süresi ne kadar sürdü ve güncel kurdan mı çevirdi 419 € yu?

Merhaba hocam Steam Deck'i Bulgaristan'dan aldınız mı? Aldıysanız teslimat süresi ne kadar sürdü ve güncel kurdan mı çevirdi 419 € yu?

Güncel kurdan çevirdi ama gümrükte sıkıntı çıktı bende başka bir yolla kendi aldığım fiyata orada sattırmak zorunda kaldım. Geçen hafta bizzat kendim bulgaristana gidip sipariş verip aldım Bulgaristan da iken gelmesi 1 hafta sürdü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…