İşimden dolayı sürekli seyahat etmek mecburiyetindeyim ve evet çatur çutur oynuyorum, Turkcell Platinum müşterisiyim, evet çok fazla internet harcıyor ama bahsettiğin kadar harcamıyor çünkü 720p ayarlarda oynuyorum, günlük 5GB en fazla gidiyor, yol süresince tahmini otobüs yolculuğu 3-4 saat sürüyor, 5GB'dan fazla harcadığını görmedim, motele gittiğimde zaten oranın internetinden bağlanıyorum, fanboyluk yapmıyorum sen bilip bilmeden konuşuyorsun, Turkcell Platinum'da hızlar gayet iyi 35-40Mbps alabiliyorum hatta çok tenha bir yer değilse 50Mbps bile oluyor, paran varsa evet güzel bir hizmet ama paran yoksa bayağı tuzlu çünkü aylık 1500 lira faturası gelebiliyor, sürekli yoldaysan eve doğru düzgün gidemiyorsan, motel-iş arasında hayatını geçiriyorsan, laptop, telefon, konsol, PC, veya Steam Deck gibi cihazlar ağırlıklıklarından ve konforsuzluklarından dolayı benim durumum için uygun değil, Nintendo Switch Lite hafif ve mobil veri paylaşımım ile çatur çutur hıphızlı bağlanabiliyorum, ya siz hiç kullanmamışsınız ya da Switch'e bir gareziniz var, bilemedim.