Steam Deck'de GeForce NOW olacak mı?

Yoldayken GeForce boe ile çatır çutur oynuyor musun? Dostum o kullanacağın mobil verine tazyik saat başı 3 4 GB en az gidiyor bir de kullandığın mobil ver hızı ile leş gibi oynarsın bende Android kullanıyorum üstüne GeForce NOW ama anca evde veya interneti güzel ortamlarda oynatıyor Switch'de int problemi olduğu için ve GeForce NOW yüksek int hızı istediği için senin orada yanlışın var.

Sen bildiğin Switch fanboylupu yapıyorsun dostum sende Switch olduğu için diğer cihazlara çöp atıyorsun 🤣
İşimden dolayı sürekli seyahat etmek mecburiyetindeyim ve evet çatur çutur oynuyorum, Turkcell Platinum müşterisiyim, evet çok fazla internet harcıyor ama bahsettiğin kadar harcamıyor çünkü 720P ayarlarda oynuyorum, Günlük 5GB En fazla gidiyor, Yol süresince tahmini Otobüs yolculuğu 3-4 Saat sürüyor, 5GB'dan fazla harcadığını görmedim, Motele gittiğimde zaten oranın İnternetinden bağlanıyorum, Fanboyluk yapmıyorum sen bilip bilmeden konuşuyorsun, Turkcell Platinum'da hızlar gayet iyi 35-40mbps alabiliyorum hatta çok tenha bir yer değilse 50mbps bile oluyor, paran varsa evet güzel bir hizmet ama paran yoksa baya tuzlu çünkü aylık 1500 Lira Faturası gelebiliyor, Sürekli yoldaysan eve doğru düzgün gidemiyorsan, Motel-İş arasında hayatını geçiriyorsan, Laptop, Telefon, Konsol, PC, veya Steam Deck gibi cihazlar ağırlıklıklarından ve konforsuzluklarından dolayı benim durumum için uygun değil, Nintendo Switch Lite hafif ve Mobil Veri paylaşımım ile çatur çutur hıphızlı bağlanabiliyorum, ya siz hiç kullanmamışsınız yada Switche bir gareziniz var, bilemedim..

İşimden dolayı sürekli seyahat etmek mecburiyetindeyim ve evet çatur çutur oynuyorum, Turkcell Platinum müşterisiyim, evet çok fazla internet harcıyor ama bahsettiğin kadar harcamıyor çünkü 720p ayarlarda oynuyorum, günlük 5GB en fazla gidiyor, yol süresince tahmini otobüs yolculuğu 3-4 saat sürüyor, 5GB'dan fazla harcadığını görmedim, motele gittiğimde zaten oranın internetinden bağlanıyorum, fanboyluk yapmıyorum sen bilip bilmeden konuşuyorsun, Turkcell Platinum'da hızlar gayet iyi 35-40Mbps alabiliyorum hatta çok tenha bir yer değilse 50Mbps bile oluyor, paran varsa evet güzel bir hizmet ama paran yoksa bayağı tuzlu çünkü aylık 1500 lira faturası gelebiliyor, sürekli yoldaysan eve doğru düzgün gidemiyorsan, motel-iş arasında hayatını geçiriyorsan, laptop, telefon, konsol, PC, veya Steam Deck gibi cihazlar ağırlıklıklarından ve konforsuzluklarından dolayı benim durumum için uygun değil, Nintendo Switch Lite hafif ve mobil veri paylaşımım ile çatur çutur hıphızlı bağlanabiliyorum, ya siz hiç kullanmamışsınız ya da Switch'e bir gareziniz var, bilemedim.

Sen galiba yazdığım şeyi okumuyorsun 1 tane V1 cfe 1 tane V2 1 tanede çipli litem var orada Nintendo Switch diyordun şimdi Switch Lite diyorsun tabii Switch çok çok küçük ve hafif bir de sen aylık 1500 fatura geliyor diyorsun onun yerine Steam Deck al hem daha az fatura gelir hem oynamadığın oyunları bile oynarsın internetsiz kalsan bile sen çok ikilimli konuşuyorsun Türkiye'deki herkes faturasına 1500 mü veriyor yoksa benmi salağım 100Mbps Cloud ffvli internete bile bağlansam 0.5ms gecikme sağlıyor o gecikmede oyun mu oynanır Allah aşkına.

Steam Deck'de oyun oynamak = 3KG Oyuncu Laptopu ile yatakta yatarken oyun oynamak.
İkiside ayrı bir işkence, Ben çözümü şu şekilde buldum Switche Android Kurdum ek işletim sistemi olarak, bunun üzerinden Geforce Now'a giriyorum yatarkende yoldaykende heryerde çatur çutur oynuyorum, Switchin işletim sistemi ayrı hafıza kartında, Android ayrı hafıza kartında miss kısaca :p

Switch'te GFN ile mobil veriyle oynamak pek sürdürülebilir bir çözüm değil hocam, yapılabilir ama sürdürülebilir değil. İşin veri harcama ayrı, bağlantı durumları da çok değişkenlik gösterebilir. Ama wifi ile kullanılan durumlarda PC oyunlarını taşınabilir konsolda oynama ihtiyacınızı görebiliyorsanız güzel çözüm olmuş. Ben denemezdim bile böyle bir şey :)

Bunlar dışında Steam Deck ile Switch'i kıyaslamak çok mantıklı iş değil. Switch kendi özel oyunları olan başka bir platform, "switch" özelliği ile ayrı bir oyun konsolu zaten. Bu alet PS2 ve DS arkasında tarihin en çok satan 3. konsolu olacak ama bunu el konsolu vasfıyla değil platform özellikleriyle sunacak. Handheld PC pazarı ise apayrı bir olay. Şimdiye kadar hem ergonomileri nedeniyle F/P olarak geride kaldığı için çok küçük bir pazar payı vardı. Switch'in haftalık satış rakamı o pazarın en iyi ürününün toplam satış rakamına bile eşit olabilir o kadar niş bir kitleye hitap eden bir pazardı. Şimdi ise ilk kez platform özelliği taşıyan konsollarla rekabet edebileceği bir fiyatta, daha çok kişiye ulaşabileceği bir fiyattaki ürün geliyor. Kaç kişinin ilgisini çeker satış rakamları gösterecek.

Sen galiba yazdığım şeyi okumuyorsun 1 tane V1 cfe 1 tane V2 1 tanede çipli litem var orada Nintendo Switch diyordun şimdi Switch Lite diyorsun tabii Switch çok çok küçük ve hafif bir de sen aylık 1500 fatura geliyor diyorsun onun yerine Steam Deck al hem daha az fatura gelir hem oynamadığın oyunları bile oynarsın internetsiz kalsan bile sen çok ikilimli konuşuyorsun Türkiye'deki herkes faturasına 1500 mü veriyor yoksa benmi salağım 100Mbps Cloud ffvli internete bile bağlansam 0.5ms gecikme sağlıyor o gecikmede oyun mu oynanır Allah aşkına.
Steam Deck tuğla gibi kardeşim ve gecikme filan olmuyor, Switch Lite zaten cihaz o an öyle yazmışım buradan ne ikileme çıkardın anladım donanımları ekran hariç tamamen aynı zaten Switch ve Lite cihazların, senin cihazında veya internetinde problem olabilir evde turknet gigafiber var, dışarıda ise Turkcell Platinum kullanıyorum 0 sıkıntı
Switch'te GFN ile mobil veriyle oynamak pek sürdürülebilir bir çözüm değil hocam, yapılabilir ama sürdürülebilir değil. İşin veri harcama ayrı, bağlantı durumları da çok değişkenlik gösterebilir. Ama wifi ile kullanılan durumlarda PC oyunlarını taşınabilir konsolda oynama ihtiyacınızı görebiliyorsanız güzel çözüm olmuş. Ben denemezdim bile böyle bir şey :)

Bunlar dışında Steam Deck ile Switch'i kıyaslamak çok mantıklı iş değil. Switch kendi özel oyunları olan başka bir platform, "switch" özelliği ile ayrı bir oyun konsolu zaten. Bu alet PS2 ve DS arkasında tarihin en çok satan 3. konsolu olacak ama bunu el konsolu vasfıyla değil platform özellikleriyle sunacak. Handheld PC pazarı ise apayrı bir olay. Şimdiye kadar hem ergonomileri nedeniyle F/P olarak geride kaldığı için çok küçük bir pazar payı vardı. Switch'in haftalık satış rakamı o pazarın en iyi ürününün toplam satış rakamına bile eşit olabilir o kadar niş bir kitleye hitap eden bir pazardı. Şimdi ise ilk kez platform özelliği taşıyan konsollarla rekabet edebileceği bir fiyatta, daha çok kişiye ulaşabileceği bir fiyattaki ürün geliyor. Kaç kişinin ilgisini çeker satış rakamları gösterecek.
Herkes yapsın demiyorum benim durumumda olan insanlarin yapmasında sakınca yok, Switch gibi hafif konforlu hem ekran hem konsol bir arada hem özel oyunlar hem geforce now oynayabilceğim PS Now'a uzaktan bağlanabilceğim başka cihaz yok maalesef, Xbox Oyun Kolu ve iPhone bile bir araya gelince 500 gramı aşıyor ama Switch Lite 200 gram daha ne isterim ki, bazen 480P olabiliyor ama buna da razıyım yapabilcek birşey yok, Steam Deck için dediklerinize katılıyorum bende çokta sevdim ama tuğla gibi keşke 200 gram civarı olsaymış

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı