Steam destek ne zaman cevap verir?

Bugün Steam hesabım çalındı içindeki bakiyemi çaldılar itemleri satııp hepsni çektiler 10 kruşluk itemi bana 1300 TL'ye sattılar Steam destek ekibine yazdım çalan hesap belli pazar geçmişinin ekran görüntülerini de attım paramı iade ederler mi acaba yoksa hesabına sahip mi çıksaydın derler linke tıkladım ama Steam gurd aktifdi hiç uyarı falan vermedi ben anlmadım bir işe yaramıyor mu bu?

Aynı şey dün gece başıma geldi 1 gün geçti halen cevap yok. Hesabımı çalan kişi şu an Rust oynuyor :D

aynı şey dün gece başıma geldi 1 gün geçti halen cevap yok hesabımı çalan kişi şuan rust oynuyor :D

@Kaystross aynı durum benim başıma da geldi noreply@steampowered.com ve support@steampowerd.com doğru e postaya mı yazdım yazmadıysam hangi e postaya yazmalıyım.

Hocam hesabımı aldım
Buraya ticket açtım ve sorunumu anlattım ve Steam'den alışveriş yaptığım kart bilgilerimi bir de Steam alışverisinden sonra e postaya gelen Steam mesajlarının SS'lerini attım eski e postanın benim olduğuna dair SS'leri attım sonrasında o zamanlar tabii Steam indirimleri vardı biraz yoğundu 2 gün içerisinde dönüş yaptılar ve hesabımı geri verdiler bu şekilde aldım. Hocam tüm detaylarıyla anlattım umarım sizde alırsınız.

Hocam hesabımı aldım
Buraya ticket açtım ve sorunumu anlattım ve Steam'den alışveriş yaptığım kart bilgilerimi bir de Steam alışverisinden sonra e postaya gelen Steam mesajlarının SS'lerini attım eski e postanın benim olduğuna dair SS'leri attım sonrasında o zamanlar tabii Steam indirimleri vardı biraz yoğundu 2 gün içerisinde dönüş yaptılar ve hesabımı geri verdiler bu şekilde aldım. Hocam tüm detaylarıyla anlattım umarım sizde alırsınız.
Hocam çok teşekkür ederim dediğiniz gibi yaptım. Ss ler attım belki yetersiz kalır diye kartımın son 4 hanesini yazdım.

@Kaystross tekrardan teşekkür ederim destek talebim kabul edildi ve hesabıma artık giriş yapabiliyorum.

Son düzenleme:
Güvendiğim bir arkadaşımın Discord hesabından link geldi linke tıklayınca bir anlık dalgınlığıma geldi ve Steam hesabımı girdim ardından hesap e postasını ve şifresini değiştirdiler. Bu durumu Steam desteğe yazdığımda 5 saatten beri cevap alamıyor hesap bilgilerini ve faturalarının SS'lerini attım bu durum normal mi?

Hesabı geri alabildiniz mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı