Bugün Steam hesabım çalındı içindeki bakiyemi çaldılar itemleri satııp hepsni çektiler 10 kruşluk itemi bana 1300 TL'ye sattılar Steam destek ekibine yazdım çalan hesap belli pazar geçmişinin ekran görüntülerini de attım paramı iade ederler mi acaba yoksa hesabına sahip mi çıksaydın derler linke tıkladım ama Steam gurd aktifdi hiç uyarı falan vermedi ben anlmadım bir işe yaramıyor mu bu?
Steam oyunlarınız için yardım almak, Steam Desteğe başvurmak, geri ödeme talep etmek ve daha fazlası için Steam hesabınıza giriş yapın. Eğer hesabınıza giriş yapamıyorsanız, hesabınızın şifresini sıfırlamanız gerekiyorsa ya da çalınmış bir hesabı kurtarmak istiyorsanız destek yine mevcuttur.
help.steampowered.com
Buraya ticket açtım ve sorunumu anlattım ve Steam'den alışveriş yaptığım kart bilgilerimi bir de Steam alışverisinden sonra e postaya gelen Steam mesajlarının SS'lerini attım eski e postanın benim olduğuna dair SS'leri attım sonrasında o zamanlar tabii Steam indirimleri vardı biraz yoğundu 2 gün içerisinde dönüş yaptılar ve hesabımı geri verdiler bu şekilde aldım. Hocam tüm detaylarıyla anlattım umarım sizde alırsınız.
Steam oyunlarınız için yardım almak, Steam Desteğe başvurmak, geri ödeme talep etmek ve daha fazlası için Steam hesabınıza giriş yapın. Eğer hesabınıza giriş yapamıyorsanız, hesabınızın şifresini sıfırlamanız gerekiyorsa ya da çalınmış bir hesabı kurtarmak istiyorsanız destek yine mevcuttur.
help.steampowered.com
Buraya ticket açtım ve sorunumu anlattım ve Steam'den alışveriş yaptığım kart bilgilerimi bir de Steam alışverisinden sonra e postaya gelen Steam mesajlarının SS'lerini attım eski e postanın benim olduğuna dair SS'leri attım sonrasında o zamanlar tabii Steam indirimleri vardı biraz yoğundu 2 gün içerisinde dönüş yaptılar ve hesabımı geri verdiler bu şekilde aldım. Hocam tüm detaylarıyla anlattım umarım sizde alırsınız.
Güvendiğim bir arkadaşımın Discord hesabından link geldi linke tıklayınca bir anlık dalgınlığıma geldi ve Steam hesabımı girdim ardından hesap e postasını ve şifresini değiştirdiler. Bu durumu Steam desteğe yazdığımda 5 saatten beri cevap alamıyor hesap bilgilerini ve faturalarının SS'lerini attım bu durum normal mi?