Steam direksiyonu algılamıyor

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Rampage race W 10 direksiyon seti almıştım. Bugün sürüculerini, kurdum. Steam algılamıyor ancak denetim masasında algılanmış olarak gözüküyor. ETS 2 oynuyorum ancak Assetto Corsa Need for Speed oyunları algılamıyor. Ne yapacağım bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Yardıma ihtiyacım var bunun ile ilgili video bulamadım.

Merhaba arkadaşlar, Rampage race W 10 direksiyon seti almıştım. Bugün sürüculerini, kurdum. Steam algılamıyor ancak denetim masasında algılanmış olarak gözüküyor. ETS 2 oynuyorum ancak Assetto Corsa Need for Speed oyunları algılamıyor. Ne yapacağım bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Yardıma ihtiyacım var bunun ile ilgili video bulamadım.

A

Son düzenleme:
Steam oyunun özellikler/kontolcü sekmesinde girdi ayarını Steam girdisini devre dışı bırak yap sonra olmazsa Steam girdisini aktifleştir yine olmazsa varsayılan de olmazsa ayarlar sekmesinden kontrolcü kurulumu yapabilirsin.

Steam oyunun özellikler/kontolcü sekmesinde girdi ayarını Steam girdisini devre dışı bırak yap sonra olmazsa Steam girdisini aktifleştir yine olmazsa varsayılan de olmazsa ayarlar sekmesinden kontrolcü kurulumu yapabilirsin.

Hocam kusura bakmayın bildirim gelmedi geç dönüyorum. Steam'de dediğiniz şeyleri yaptım ancak NFS oyununda olmadı. Ama Assetto Corsa algıladı. Denetim masasında algılandı olarak gözüküyor.Steam'de ise kontrolcü algılanmadı yazıyor. Yardımın için teşekkürler.

Eyvallah çözüldü yapar mısın puan kasıyor.

Eyvallah çözüldü yapar mısın puan kasıyorum.

Hocam tam çözülmedi aslında. Çünkü NFS oyunu hariç hepsinde çalışıyor. NFS Heat Most Wanted rivals Payback gibi tüm NFS oyunları'nda çalışmadı. Oyun içi ayar da yok. NFS oyunların da da olursa sorunum çözülecek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı