Steam dışı bir platformdan oyun satın almak

furkanharrower

Kilopat
Steam dışı bir yerden oyun almıyorum, korsan oynamayı sevmiyorum fakat Steam dışında başka bir yerden de oyun satın almıyorum. Çünkü çoğu oyuncunun hesabı burada, herkes Steam'dan satın alıyor, güvenilir geliyor kısacası Steam.
Steam dışı platform'dan oyun satın almıyorum yani. Sizde de böyle mi?

Oyuncular genel olarak Epic Games'i sevmese de, benim sevgimi kazandılar. İndirimleri daha tutarlı yaptıklarını gösterdiler bence. Özellikle bir önceki indirim harekatını unutmamak lazım. Detroit gibi oyunu 20 TL'ye de almayıp, korsan oynayanlar illaki olur ülkemizde. Orası ayrı.

Kendi arkadaşlarım ve genel olarak gözlemlediğim kadarıyla artık Epic üzerinden oynamalar da arttı gibi. Yani WWZ gibi oyunlar için hesaplar açıldı, birlikte oynanıldı. For Honor gibi bedava oyunlar alınıp, online oynanıldı hep.

Tüm oyunlarımın tek platformda olmasını istediğimden Steam'den alırım hep. Onun yanında Epic Games'de ücretsizleri ekliyorum kütüphaneye.

Epic oyunları kendine çıkarmasının yanında verdiği kaliteli ücretsiz oyunlar ve gerçekten mega olan indirimiyle tüm nefreti üstünden attı bence. En azından benim yakın çevrem için. Burada gördüğüm kadarıyla da artık Epic Games'e ön yargılı insan sayısı azaldı. Yerini sağlamlaştırıyor bence yavaş yavaş.

Her daim oyun yapımcılarının ürünlerini kendi koyduğu mağazalardan alışveriş yaparım, ama yeri önemli değil.
Steam, Epic Games, UPlay, Microsoft. Çok düşük bir ihtimal diğerleri ama yine de bunlar gibi olan mağazalar, mesela Battle.net.
Yine de en çok kullandığım platform Steam. Daha oturmuş, daha popüler, daha köklü bence.

Fiziksel ürün almam. İnternette de zaten bu mağazalarda aktifleştirilecek kodlar satılıyor, değişen bir şey yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı