Arkadaşlar aşağıda gördüğünüz gibi Steam üzerinden hiçbir şey indiremiyorum. Disk kullanımı 0, indirme hızı ise 3-4 bytes olarak değişiyor. Yaklaşık 3-4 gündür araştırıyorum, her şeyi yaptım ancak olmuyor. Yardımcı olabilecek va rmı?
Hangi interneti kullanıyorsunuz? Superonline, TTNET vb.? Geçen ben de aynı sorunla karşılaştım ve müşteri hizmetlerini aradım, Steam'den kaynaklı olduğunu söylediler sonra çözüldü.
Hangi interneti kullanıyorsunuz? Superonline, TTNET vb.? Geçen ben de aynı sorunla karşılaştım ve müşteri hizmetlerini aradım, Steam'den kaynaklı olduğunu söylediler sonra çözüldü.
Kullandığım internet superonline.
Yani beklemekden başka çare yokmu?
---------------------------
Modemi resetlemiştim ancak olmamıştı.
Sunucu muhabbetinide birçok kez denedim oda olmadı.
Modemi tekrar deneyeceğim.
Superonline kullanıyorum bende bir arayıp sorununuzu müşteri hizmetlerine anlatın çözülmezse antivirüs hizmetleri bazen bloklayabiliyor onun dışında aklıma gelmiyor umarım çözersiniz kolay gelsin.
Superonline kullanıyorum bende bir arayıp sorununuzu müşteri hizmetlerine anlatın çözülmezse antivirüs hizmetleri bazen bloklayabiliyor onun dışında aklıma gelmiyor umarım çözersiniz kolay gelsin.
HD Tune programını indirip Error Scan kısmının fotoğrafını buraya atar mısın? Çünkü benim başıma da aynısı gelmişti ve HDD'de bad sector olduğu yani çöp olduğunu anlamıştım.