Steam disk kullanımı 0 bytes, indirme hızı ise 2-8 bytes

Herkon

Decapat
Arkadaşlar aşağıda gördüğünüz gibi Steam üzerinden hiçbir şey indiremiyorum. Disk kullanımı 0, indirme hızı ise 3-4 bytes olarak değişiyor. Yaklaşık 3-4 gündür araştırıyorum, her şeyi yaptım ancak olmuyor. Yardımcı olabilecek va rmı?

unknown.png

Hangi interneti kullanıyorsunuz? Superonline, TTNET vb.? Geçen ben de aynı sorunla karşılaştım ve müşteri hizmetlerini aradım, Steam'den kaynaklı olduğunu söylediler sonra çözüldü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi interneti kullanıyorsunuz? Superonline, TTNET vb.? Geçen ben de aynı sorunla karşılaştım ve müşteri hizmetlerini aradım, Steam'den kaynaklı olduğunu söylediler sonra çözüldü.
Kullandığım internet superonline.
Yani beklemekden başka çare yokmu?
---------------------------
Modemi resetlemiştim ancak olmamıştı.
Sunucu muhabbetinide birçok kez denedim oda olmadı.
Modemi tekrar deneyeceğim.

Son düzenleme:
Kullandığım internet superonline.
Yani beklemekden başka çare yokmu?

---------------------------
Modemi resetlemiştim ancak olmamıştı.
Sunucu muhabbetinide birçok kez denedim oda olmadı.
Modemi tekrar deneyeceğim.

Superonline kullanıyorum bende bir arayıp sorununuzu müşteri hizmetlerine anlatın çözülmezse antivirüs hizmetleri bazen bloklayabiliyor onun dışında aklıma gelmiyor umarım çözersiniz kolay gelsin.

Superonline kullanıyorum bende bir arayıp sorununuzu müşteri hizmetlerine anlatın çözülmezse antivirüs hizmetleri bazen bloklayabiliyor onun dışında aklıma gelmiyor umarım çözersiniz kolay gelsin.
Sağ ol dostum deneyeceğim.
Sunucuyu rastgele değiştir demiyorum ben yalnız.

Almanya-Berlin yap yapmadıysan :)
Onu da denedim olmuyor hiçbir şekilde, ne yapacağım ya :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı