Steam "Disk Yazma Hatası" neden olur?

Makaleler
4
Yer
Mersin
Geceden bilgisayarı açık bırakıp 2 oyun indirmeye başlamıştım. İlki bir süre indirildikten sonra disk yazma hatası diye duraklatılmış ve diğer oyunu indirmeye başlamış ve indirmiş. İlkini tekrar başlattıktan yine bir süre sonra aynı hatadan duraklatılmış. Steam'i kapatıp açtım ve indirmeye devam etti. Kullandığım Kingston KC600 SSD de daha yeni ve ilk kez dosya aktarımı yapmış oldum. Sorun Steam ile alakalı olabilir mi acaba?

Aynı sorunu bende yaşıyorum.
Format attım ilk oyun indi Dead by Daylight, ikinci oyun Max Payne 3'ü indirirken 23.4'de disk yazma hatası verdi. Bu sorun beni deli etti gizemli gibi hiçbir yerde çözümü yok gibi.

Aynı sorunu bende yaşıyorum.
Format attım ilk oyun indi Dead by Daylight, ikinci oyun Max Payne 3'ü indirirken 23.4'de disk yazma hatası verdi. Bu sorun beni deli etti gizemli gibi hiçbir yerde çözümü yok gibi.
İnternette yazanlar bu durum olduktan sonra yapılacak şeyler hep. Açıkçası ben bu durum neyden oluyor ya da olmaması için ne yapmak lazım diye bir şey bulamadım.

İnternette yazanlar bu durum olduktan sonra yapılacak şeyler hep. Açıkçası ben bu durum neden oluyor ya da olmaması için ne yapmak lazım diye bir şey bulamadım.
Aynen öyle çok garip bir sorun.
HDD'mi taradım herhangi bir sorun, bad sector yok.
Son çare Steam desteğe bildirmek. Steam sunucularında vesaire genel bir sorun olabilir ve bundan haberdar olmayabiliriz. Kimse de bakmıyor veya çözümü bilen yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı