Oyunu yüklediğin diskteki steam kasörüne gir.
Steam>steamapps>common a git. Orada PUBG dosyası var istersen onu komple sil yada içindeki 0kb dosyayı sil. Ben komple PUBG dosyasını silerek çözdüm.
Oyunu yüklediğin diskteki steam kasörüne gir.
Steam>steamapps>common a git. Orada PUBG dosyası var istersen onu komple sil yada içindeki 0kb dosyayı sil. Ben komple PUBG dosyasını silerek çözdüm.
Bende şu şekilde oldu. Önce güncelleme gelmişti yapmaya çalıştım işte disk hatası verdi. Bilgisayarı resetledim bu sefer oyun komple silinmiş 27.5 gb tekrar indirdim. Sonra tekrar güncelleme falan ama her seferin de hata verdiği 0 mb pakları felan sildim. Gene yok olmuyor.
Bende şu şekilde oldu. Önce güncelleme gelmişti yapmaya çalıştım işte disk hatası verdi. Bilgisayarı resetledim bu sefer oyun komple silinmiş 27.5 gb tekrar indirdim. Sonra tekrar güncelleme falan ama her seferin de hata verdiği 0 mb pakları felan sildim. Gene yok olmuyor.
Bu konu normalde bu foruma daha önceden açılmıştı seni onlara ve bir de ek olarak başka bir siteye yönlendireyim orada ki söyleninleri teker teker yap eğer olmazsa bir şeyler deneriz.
Bu hatayı aldım ve Türkçe anlatımlı bir video ile karşılaşmadığım için çözümünün videosunu çektim. OBS kullanmaya çok aşina olmadığım için ses bayağı bir kısık çıkmış. Sesi maksimum yapıp izlerseniz daha anlaşılır gelir. NOT: Ben Windows 10 Pro'da yapıyorum fakat 7 - 8 - 8.1'de de çözümü hemen...
[yasr_visitor_votes size="medium"]Steam üzerinden yeni bir oyun aldınız veya mevcut oyununuzu güncellediniz fakat oyuna girerken "Disk yazma hatası" ile karşılaşıyorsanız bu yazımda anlatacağım yöntemler sayesinde sorun ortadan kalkacak. Steam oyunları, güncellemeleri sürekli sistemimize...
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 2 aydır uğraştığım bir sorun var. Steam'de oyun indirirken aniden disk yazma hatası veriyor devam ettiriyorum 1 megabayt yükleyip gene aynı hatayı veriyor. Sizce yeni bir hdd mi lazım ? Yoksa Steam'in kendi sorunu mu ? Eğer öyleyse çözümü yazar mısınız ? Yanlış...