beyazlale Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 409 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #1 Steam'in ayarlarından yeni kütüphane ekle diyorum ama eklenmiyor çözümü nedir?
Çözüm ORBİTRON 28 Haziran 2023 beyazlale dedi: C diski bilgisayarımın kendi diski D ise harici disk. Genişletmek için tıkla... Hocam siz D diskini eklemeyi mi çalışıyorsunuz? Hocam C diskinin yanında + ikonu vardır, oradan eklemeyi denediniz mi?
beyazlale dedi: C diski bilgisayarımın kendi diski D ise harici disk. Genişletmek için tıkla... Hocam siz D diskini eklemeyi mi çalışıyorsunuz? Hocam C diskinin yanında + ikonu vardır, oradan eklemeyi denediniz mi?
ORBİTRON Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 930 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #2 Hocam hangi diski görmüyor, detay verir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2023 Artı 0 Eksi
KS KS beyazlale Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 409 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #3 ORBİTRON dedi: Hocam hangi diski görmüyor detay veririmsiniz. Genişletmek için tıkla... C diski bilgisayarımın kendi diski D ise harici disk. Artı 0 Eksi
ORBİTRON dedi: Hocam hangi diski görmüyor detay veririmsiniz. Genişletmek için tıkla... C diski bilgisayarımın kendi diski D ise harici disk.
ORBİTRON Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 930 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #4 beyazlale dedi: C diski bilgisayarımın kendi diski D ise harici disk. Genişletmek için tıkla... Hocam siz D diskini eklemeyi mi çalışıyorsunuz? Hocam C diskinin yanında + ikonu vardır, oradan eklemeyi denediniz mi? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
beyazlale dedi: C diski bilgisayarımın kendi diski D ise harici disk. Genişletmek için tıkla... Hocam siz D diskini eklemeyi mi çalışıyorsunuz? Hocam C diskinin yanında + ikonu vardır, oradan eklemeyi denediniz mi?
KS KS beyazlale Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 409 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #5 ORBİTRON dedi: Hocam siz D diskini eklemeyimi çalışıyorsunuz? Hocam C diskinin yanında + ikonu vardır oradan eklemeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm sağ olun. Artı 0 Eksi
ORBİTRON dedi: Hocam siz D diskini eklemeyimi çalışıyorsunuz? Hocam C diskinin yanında + ikonu vardır oradan eklemeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm sağ olun.