Steam DLC indirme

efeburada

Hectopat
Daha fazla  
Selam 2 saat önce aldığım DCS World sryia haritasını satın aldım aldıktan sonra 65 GB DLC inmeye başladı DLC inerken bir sıkıntı çıktı DLC 1 dakika iken 4 güne çıktı ve bende PC'yi kapatıp açtım Steam'e tekrar girdiğimde indirme durmuştu tekrar nereden yükleyebilirim DLC'lerimi yönete girdiğimde yükleniyor yazıyor ama kütüphanede DCS World'e tıkladığımda oyna yazıyor.

DCS'nin Steam versiyonunu oynamayın. Tam bir rezalet çünkü modül yani harita ve uçak paketi yükleme seçeneği Steam versiyonunda yok.

DLC haritaya sahibim fakat Steam versiyonu haritayı yüklememe izin vermiyor tam bir saçmalık.
Bunun yerine DCS'nin kendi sitesinden açık beta versiyonunu indirebilirsin.
Şu linkteki oyunun kendi sitesinden Steam'den bağımsız olarak oyunu tekrar indirebilirsin;

DCS'nin Steam versiyonunu oynamayın. Tam bir rezalet çünkü modül yani harita ve uçak paketi yükleme seçeneği Steam versiyonunda yok.

DLC haritaya sahibim fakat Steam versiyonu haritayı yüklememe izin vermiyor tam bir saçmalık.
Bunun yerine DCS'nin kendi sitesinden açık beta versiyonunu indirebilirsin.
Şu linkteki oyunun kendi sitesinden Steam'den bağımsız olarak oyunu tekrar indirebilirsin;

steam desteğe mesaj attım fakat ilk aldığımda iniyordu bu kadar aptal bir şey yapmazlar diye düşünüyorum

steam desteğe mesaj attım fakat ilk aldığımda iniyordu bu kadar aptal bir şey yapmazlar diye düşünüyorum
Bende de Mariana mıydı Marina mıydı öyle bir harita var Steam versiyonuna hiçbir şekilde yüklenmiyor. Yüklemeye basıyorum beni oyunun başlatma ekranına gönderiyor :D DCS'nin sitesinden kendin indirebilirsin. Ayrıca deneme olarak bütün uçakları 2 haftalığına kullanabiliyorsun.

Bende de Mariana mıydı Marina mıydı öyle bir harita var Steam versiyonuna hiçbir şekilde yüklenmiyor. Yüklemeye basıyorum beni oyunun başlatma ekranına gönderiyor :D DCS'nin sitesinden kendin indirebilirsin. Ayrıca deneme olarak bütün uçakları 2 haftalığına kullanabiliyorsun.
nasıl yüklemeye basıyorsun ya ben 400 lira para veriyosam o her türlü gelecekti beklemek istemiyorum
ben f16 aldım 400 tl ye anında geldi

nasıl yüklemeye basıyorsun ya ben 400 lira para veriyosam o her türlü gelecekti beklemek istemiyorum
ben f16 aldım 400 tl ye anında geldi
Oyun profiline gir sağ tarafta DLC'ler var hemen sağ altında DLC'lerimi yönet seçeneği var ona tıkladıktan sonra DLC'ler gelecek, Suriye haritasının üzerine tıkla DLC'nin sayfasına gönderecek seni. Daha sonra o sayfada indir seçeneği çıkması lazım. Ona tıkla fakat dediğim gibi yüklenmiyor. İndire tıkladığın an seni oyunun steam profiline götürüyor. B*ktan bir şey bu Steam versiyonu.
Siteden açık betayı indirirsen oyunun en güncel versiyonuna sahip olursun ve DLC'lerini de orada rahatça kurup oynayabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı