Steam dolandırıcılık kısıtlaması

Desteğe yazdım fakat henüz geri dönüş yapılmadı.

Csgo ile ilgili kutu alım satımı olmuş bunun ardından hemen dolandırıcılık diye kısıtlama geldi. Gerçekten mi hiç mi şans yok ama bunca yıldır asla yapmadım yapmam da.

İspatlayamazsınız hocam. Sizin şifrenizle hesabınıza girilmesi demek, işlemi sizin yapmanız demek ne yazık ki. Hesabınız için üzgünüm.

Desteğe yazdım fakat henüz geri dönüş yapılmadı.

Csgo ile ilgili kutu alım satımı olmuş bunun ardından hemen dolandırıcılık diye kısıtlama geldi. Gerçekten mi hiç mi şans yok ama bunca yıldır asla yapmadım yapmam da.
En geç 3 gün içinde cevaplanır ihtimal belki açılır belki açılmaz.

CS:GO'da kutu satıldığı için neden böyle bir kısıtlama verildi ki size onu anlamadım.

Ek olarak hesabınıza son girişleri kontrol edebiliyorsunuz belki giren kişilerin konumunu görebilirsiniz.
Steam-Destek-Hesabım-Steam Hesabınızla İlişkili Veriler-Yakın Zamandaki Giriş Geçmişi.

Son olarak hesabınıza giriş yapan üçüncü taraf siteleride görebilirsiniz.
Steam-Destek-Hesabım-Steam Hesabınızla İlişkili Veriler-En Son Gerçekleştirilen Üçüncü Taraf Site Girişleri.

Yani hesabınıza birileri giriş yapmış fakat neden pazarda sadece kutu satıldığı için hesabınız kısıtlanmış orasını anlamadım, destekle iletişime geçtiğiniz zaman yardımcı olabilirler belki.

CS:GO'da kutu satıldığı için neden böyle bir kısıtlama verildi ki size onu anlamadım.

Ek olarak hesabınıza son girişleri kontrol edebiliyorsunuz belki giren kişilerin konumunu görebilirsiniz.
Steam-Destek-Hesabım-Steam Hesabınızla İlişkili Veriler-Yakın Zamandaki Giriş Geçmişi.

Son olarak hesabınıza giriş yapan üçüncü taraf siteleride görebilirsiniz.
Steam-Destek-Hesabım-Steam Hesabınızla İlişkili Veriler-En Son Gerçekleştirilen Üçüncü Taraf Site Girişleri.

Yani hesabınıza birileri giriş yapmış fakat neden pazarda sadece kutu satıldığı için hesabınız kısıtlanmış orasını anlamadım, destekle iletişime geçtiğiniz zaman yardımcı olabilirler belki.

Garip olan kısım ben herhangi bir csgo ile ilgili pazar işlemi yapmadım.
Baktığımda konumum Antalya olması gerekirken İstanbul gösteriyor anlayamadım.
Baktığımda üçüncü taraf siteleri ile ilgili bişey göstermedi.
Hiçbir zaman kutu alım satımı yapmadım resimler bu şekilde ve Steam geçmişinde son iki işlemi ben yapmadım bu iki işlemle ilgili mail geldiği zaman hemen hesabıma baktığımda dolandırıcılık kısıtlaması uyarısı geldi.

Dosya Ekleri

• IMG_20230111_164828.jpg
    IMG_20230111_164828.jpg
    327 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_20230111_164807.jpg
    IMG_20230111_164807.jpg
    356,1 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_20230111_164730.jpg
    IMG_20230111_164730.jpg
    468,2 KB · Görüntüleme: 36

Technopat Haberler

Yeni konular