Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sene 2009 falan o zamanlar İstanbul Kıyamet Vakti oynuyordum babamla, tabi o zamanlar o işte iken ben çarı kasıyordum oyunun en güçlü kılıcı vardı.. Mekan da artislik taslarken kılıcı yanlışıkla bir adama vermiştim. Aman allahım o korku ile ağlamıştım öyle bi yalvardım ki uzak bi mekandan tekrar yanıma gelip kılıcı bana geri vermişti birşey demeden de gitmişti o aklıma geldi

Steam desteğe bu konuda mesaj atman hata. Bizzat kendin de Steam topluluk kurallarını ihlal etmişsin kendi elinle kendini ihbar ettin. Steam para Steam içinde kaldığı şekilde her türlü alışverişe destek veriyor sen para yatırırken de harcarken de bunu kabul ediyorsun. Para cebime gelsin kullanayım diye çakallık yapmaya çalışırsan böyle dolandırıcıların tuzağına düşersin.

Çocuğun konuşmaya bak. Çocuk zaten nitelikli dolandırıcı.
Dolandıran kardeşi çıktı, ağabeyi sağ olsun parayı geri attı ve kırmızı uyarı geldiği zaman desteğe mesaj atıp kaldırdık.
Dolandırıcı banlanmış.
Geçmiş olsun.
Hayır yasaklanmadı, sağ olun eşyamı geri aldım.
Senmi ban yedin o çocukmu anlamadım
İkimize de bir şey olmadı sadece kırmızı uyarı geldi ve Steam'e mesaj yazarak düzelttik.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…