Steam Dolara geçmeden alınması gereken oyun: S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Dolar kurundan sonra çok zamlanacak oyunlar. İstek listemden bir kısım, keşke indirimde alsaydım ama artık indirimsiz şekilde bir kısmını alacağım. Dolar kurundan sonra bu fiyatlarda durmayı bırak yakın bile olmaz gibime geliyor. Gelirse en fazla iade eder tekrar alırım.
+Bu oyunların bir kısmı sadece Steam'de olduğu için alıyorum. Koleksiyon yapma gibi şeylerden dolayı Steam bağımlılığınız yoksa ve beklediğiniz veya istek listenizde olan oyun varsa, artık Epic Games daha mantıklı ama bu sepete eklediğim Rust ve S.T.A.L.K.E.R.. 2: Heart of Chornobyl Epic Games'de daha satışı sunulmamış ve Steam'deki fiyattan sunulacağını düşünmediğim için Steam'den alacağım. Lafın kısası artık sadece Steam'de bulunan oyunları öyle 10 lira 20 lira gibi komik fiyatlara almak imkansız gibi gözüküyor.
Ekran Görüntüsü (1).png

Hocam normal versiyonu alınır mı?
Ultimate versiyonu çok daha genişmiş sanirim.
Bilmiyorum ben sadece ana hikayesi için sadece normal versiyonunu alacağım. Ultimate versiyonu aynı şeyin lacivertini sunabilir belki, zevk almayabilirim. O yüzden daha değişik oyunlar almak bana daha mantıklı geldi. Tabi herkesin düşünce yapısı farklıdır.

Bilmiyorum ben sadece ana hikayesi için sadece normal versiyonunu alacağım. Ultimate versiyonu aynı şeyin lacivertini sunabilir belki, zevk almayabilirim. O yüzden daha değişik oyunlar almak bana daha mantıklı geldi. Tabii herkesin düşünce yapısı farklıdır.

Tamam hocam teşekkür ederim.

Bilmiyorum ben sadece ana hikayesi için sadece normal versiyonunu alacağım. Ultimate versiyonu aynı şeyin lacivertini sunabilir belki, zevk almayabilirim. O yüzden daha değişik oyunlar almak bana daha mantıklı geldi. Tabi herkesin düşünce yapısı farklıdır.
Aynı şekilde düşündüğüm için standart versiyonunu aldım geçtim :)

Aynı şekilde düşündüğüm için standart versiyonunu aldım geçtim :)

Genelde öyle yapıyor ama çoğu geliştirici o yüzden yeterli benim için. Ultimate sürüm almak yerine 80 lira civarı bir para eklerseniz eğer kütüphaneniz 'de Rust yoksa alabilirsiniz. Bu sayede bu fiyatlara iki tane sağlam oyuna sahip olursunuz.

Ultimate Edition'da ekstradan Season Pass özelliği var ve bu en önemli şey bence.
Olabilir ama ben kendim için söylüyorum yanlış anlaşılmasın. Mesela örnek vereyim Metro Exodus oyununun standart sürümü beni tatmin etmişti, dlc falan hiç düşünmemiştim bile. Benim için tek önemli olan şey ana hikaye ve bu hikayeyi tamamlarken oyundan aldığım hissiyat ve zevk. Dediğim gibi herkesin kafa yapısı farklıdır.

Bu arada zaman ne çabuk geçti ya. Şurada 2 saat falan sonra Steam'ın dolara geçme olasılığı yüksek. Tabi eğer gün içinde veya bir gün sonra falan geçmez ise.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı