MhtEren29 Centipat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #1 Steam dolara geçtiğinden beri video kaydı alamıyorum. Oyun içi arayüzü değişmiş. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Aralık 2023
Çözüm E E emirtanrıverdi 3 Aralık 2023 MhtEren29 dedi: Steam dolara geçtiğinden beri video kaydı alamıyorum. Oyun içi arayüzü değişmiş. Genişletmek için tıkla... NVIDIA için alt + F9 AMD için alt + r ya da Xbox'dan almak istiyorsan Windows + g tuşlarına bas. Olmuyor mu?
MhtEren29 dedi: Steam dolara geçtiğinden beri video kaydı alamıyorum. Oyun içi arayüzü değişmiş. Genişletmek için tıkla... NVIDIA için alt + F9 AMD için alt + r ya da Xbox'dan almak istiyorsan Windows + g tuşlarına bas. Olmuyor mu?
Big Sumak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2013 Mesajlar 1.437 Çözümler 7 3 Aralık 2023 #2 Steam'de video kaydı var mıydı ki? Sadece ekran görüntüsü alma yok mu? Artı 0 Eksi
MuroRado Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 1.171 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Ankara / Keçiören 3 Aralık 2023 #3 Sen GeForce Experience'dan almadına emin misin? Artı 0 Eksi
JReacher Hectopat Katılım 30 Eylül 2022 Mesajlar 375 Çözümler 2 Yer İstanbul 3 Aralık 2023 #4 Steam'de oyun içi video kaydı alamazsın. Tabii sana özel sürüm yapmadılarsa. Artı 0 Eksi
Titanl1o Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 1.141 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #5 Hocam Steam'de video kaydı alma yok. Artı 0 Eksi
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 3 Aralık 2023 #6 Arkadaşların da dediği gibi Steam'de video alma yok. GeForce Experince olmasın dediğin şey? Artı 0 Eksi
E emirtanrıverdi Nanopat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 942 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #7 MhtEren29 dedi: Steam dolara geçtiğinden beri video kaydı alamıyorum. Oyun içi arayüzü değişmiş. Genişletmek için tıkla... NVIDIA için alt + F9 AMD için alt + r ya da Xbox'dan almak istiyorsan Windows + g tuşlarına bas. Olmuyor mu? Artı 0 Eksi Çözüm
MhtEren29 dedi: Steam dolara geçtiğinden beri video kaydı alamıyorum. Oyun içi arayüzü değişmiş. Genişletmek için tıkla... NVIDIA için alt + F9 AMD için alt + r ya da Xbox'dan almak istiyorsan Windows + g tuşlarına bas. Olmuyor mu?
KS KS MhtEren29 Centipat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #8 Big Sumak dedi: Steam'de video kaydı var mıydı ki? Sadece ekran görüntüsü alma yok mu? Genişletmek için tıkla... Vardı. Titanl1o dedi: Hocam Steam'de video kaydı alma yok. Genişletmek için tıkla... Vardı. Benim oyun içi yaklamalarda klosörü aç dediğimde almış olduğum screenshotlar be kayıtlar şu an da duruyor. emirtanrıverdi dedi: emirtanrıverdi dedi: NVIDIA için alt + F9 AMD için alt + r ya da Xbox'dan almak istiyorsan Windows + g tuşlarına bas. Olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Cevabın için teşekkür ederim ama olmuyor ben NVIDIA ekran kartı kullanıyorum ama Experience kullanmıyorum. 550519 dedi: Arkadaşların da dediği gibi Steam'de video alma yok. GeForce Experience olmasın dediğin şey? Genişletmek için tıkla... Hayır var bir iki video atabilirim Experience kullanmıyorum. 550519 dedi: Arkadaşların da dediği gibi Steam'de video alma yok. GeForce Experience olmasın dediğin şey? Genişletmek için tıkla... Son düzenleyen: Moderatör: 8 Nisan 2024 Artı 0 Eksi
Big Sumak dedi: Steam'de video kaydı var mıydı ki? Sadece ekran görüntüsü alma yok mu? Genişletmek için tıkla... Vardı. Titanl1o dedi: Hocam Steam'de video kaydı alma yok. Genişletmek için tıkla... Vardı. Benim oyun içi yaklamalarda klosörü aç dediğimde almış olduğum screenshotlar be kayıtlar şu an da duruyor. emirtanrıverdi dedi: emirtanrıverdi dedi: NVIDIA için alt + F9 AMD için alt + r ya da Xbox'dan almak istiyorsan Windows + g tuşlarına bas. Olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Cevabın için teşekkür ederim ama olmuyor ben NVIDIA ekran kartı kullanıyorum ama Experience kullanmıyorum. 550519 dedi: Arkadaşların da dediği gibi Steam'de video alma yok. GeForce Experience olmasın dediğin şey? Genişletmek için tıkla... Hayır var bir iki video atabilirim Experience kullanmıyorum. 550519 dedi: Arkadaşların da dediği gibi Steam'de video alma yok. GeForce Experience olmasın dediğin şey? Genişletmek için tıkla...
Big Sumak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2013 Mesajlar 1.437 Çözümler 7 3 Aralık 2023 #9 Windows'un içindeki Xbox kayıt almasını kullanıyor olmayasınız? Artı 0 Eksi
KS KS MhtEren29 Centipat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #10 Big Sumak dedi: Windows'un içindeki Xbox kayıt almasını kullanıyor olmayasınız? Genişletmek için tıkla... Xbox kullanmıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Nisan 2024 Artı 0 Eksi
Big Sumak dedi: Windows'un içindeki Xbox kayıt almasını kullanıyor olmayasınız? Genişletmek için tıkla... Xbox kullanmıyorum.