MhtEren29 Centipat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #1 Steam dolara geçtiğinden beri video kaydı alamıyorum. Oyun içi arayüzü değişmiş. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Aralık 2023
Çözüm E E emirtanrıverdi 3 Aralık 2023 MhtEren29 dedi: Steam dolara geçtiğinden beri video kaydı alamıyorum. Oyun içi arayüzü değişmiş. Genişletmek için tıkla... NVIDIA için alt + F9 AMD için alt + r ya da Xbox'dan almak istiyorsan Windows + g tuşlarına bas. Olmuyor mu?
MhtEren29 dedi: Steam dolara geçtiğinden beri video kaydı alamıyorum. Oyun içi arayüzü değişmiş. Genişletmek için tıkla... NVIDIA için alt + F9 AMD için alt + r ya da Xbox'dan almak istiyorsan Windows + g tuşlarına bas. Olmuyor mu?
Big Sumak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2013 Mesajlar 1.437 Çözümler 7 3 Aralık 2023 #11 MhtEren29 dedi: Xbox kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Xbox dediğim Windows uygulaması olan. Windows'un kendi kayıt almasının olduğunu biliyorsunuz değil mi? Önceden hangi kısayolla kayıt alıyordunuz? Artı 0 Eksi
MhtEren29 dedi: Xbox kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Xbox dediğim Windows uygulaması olan. Windows'un kendi kayıt almasının olduğunu biliyorsunuz değil mi? Önceden hangi kısayolla kayıt alıyordunuz?
KS KS MhtEren29 Centipat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #12 Biliyorum. Önceden steamin Shift + Tab kısmında kayıt al diyordu oradan yapıyordum. kısayolu tam hatırlamıyorum fn + f10 veya f11 olması lazım @Big Sumak emirtanrıverdi dedi: NVIDIA için alt + F9 AMD için alt + r ya da Xbox'dan almak istiyorsan Windows + g tuşlarına bas. Olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam cevabın için teşekkür ederim sonradan denedim oldu. Son düzenleme: 8 Nisan 2024 Artı 0 Eksi
Biliyorum. Önceden steamin Shift + Tab kısmında kayıt al diyordu oradan yapıyordum. kısayolu tam hatırlamıyorum fn + f10 veya f11 olması lazım @Big Sumak emirtanrıverdi dedi: NVIDIA için alt + F9 AMD için alt + r ya da Xbox'dan almak istiyorsan Windows + g tuşlarına bas. Olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam cevabın için teşekkür ederim sonradan denedim oldu.