Steam oyunumu başka Rockstar hesapla girebilmek için başka yere taşıdım şimdi geri Steam'e taşımak istiyorum bunu nasıl yapabileceğimi bilen biri var mı?
Steam oyunumu başka Rockstar hesapla girebilmek için başka yere taşıdım şimdi geri Steam'e taşımak istiyorum bunu nasıl yapabileceğimi bilen biri var mı?
Steam'de böyle bir özellik yok. Steam'in oyun dosyasını görebilmesi için oyuna ait Appmanifest.acf dosyası lazım.
Hangi oyunu Steam'e tanıtmak isterseniz ona ait Appmanifest dosyası lazım.
Örneğin No Man's Sky'ın dosyalarını Common klasörüne kopyalamak bir işe yaramaz. SteamApps klasörüne içinde bu bilgiler olan appmanifest_275850.acf dosyasını da koyacaksınız.
Steam'de böyle bir özellik yok. Steam'in oyun dosyasını görebilmesi için oyuna ait Appmanifest.acf dosyası lazım.
Hangi oyunu Steam'e tanıtmak istersenin ona ait Appmanifest dosyası lazım.
Örneğin No Man's Sky'ın dosyalarını Common klasörüne kopyalamak bir işe yaramaz. SteamApps klasörüne içinde bu bilgiler olan appmanifest_275850.acf dosyasını da koyacaksınız.
Steam'de böyle bir özellik yok. Steam'in oyun dosyasını görebilmesi için oyuna ait appmanifest. Acf dosyası lazım.
Hangi oyunu Steam'e tanıtmak isterseniz ona ait appmanifest dosyası lazım.
Örneğin no man's Sky'ın dosyalarını common klasörüne kopyalamak bir işe yaramaz. Steamapps klasörüne içinde bu bilgiler olan appmanifest_275850.acf dosyasını da koyacaksınız.
Peki tam olarak ne yapmam lazım gerçekten halen anlayamadım abi Attım olmadı doğrulama gibi bir şey yapıyor şu an senin oyun dosyasından sildiğin Steam dosyalarınıda geri yükledim klasör içine ama pek işe yaramadı gibi.
Senin sildiklerini geri yükledim, oldu. Steam açınca oyna diyor, düzeldi galiba. Şimdi aramdaki tek engel Rockstar bana dönüş sağlaması mutlu son.
Abi bir şey sormak istiyorum yeni bir hesap açsam Social Club, o hesapta oynayabilir miyim oyunu?
Recep abi dün açtılar hesabımı, sonra dediklerini yaptım doğruladım girdim oyuna, saatlerce sorunsuz oynadım. Sonra kapattım yattım, kalktım şimdi. Steam uygulama zaten çalışıyor, hatası veriyor giremiyorum. Hatta bir ara COOL_RECEP hesabıyla giriş yapıldı. Bu hesapta RDR2 yok dedi, sildim komple Rockstar'ı tekrar yükledim, doğruladım oyunu tekrar girmiyor. Sadece Steam aynı hatayı verip duruyor. Bir sürü şey denedim, düzelmedi. Şimdi oyunu başka yere taşıyorum, Steam komple silip tekrar yükleyeceğim. Düzelmezse bakma şansın var mı?