Steam DRM atlatma yolları

Paprikka

Centipat
Katılım
26 Mayıs 2020
Mesajlar
579
Çözümler
2
Yer
Qo'noS
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Meslek
Capitan
Aslında olayı tam anlatayım, başka çözüm varsa o da olur.

120 GB SSD'im var, pratikte 111 GB kapasite yani. Atlas'ı indirdiğim zaman 110 GB yer kaplıyor. Bu hafta yama gelecek oyuna, yani bir daha oynayamam. Bir şekilde Steam dışından başlatma şansı var mı oyunları? Loader gibi bir şeyler olur. Unreal Engine 4 kullanıyor oyun. Crack değil aradığım, yok zaten. Early Access oyunu olduğu için sürekli güncelleniyor Exe'si.

Otomatik güncellemeyi kapatsam da güncellemeden oyuna girmez Steam Online iken. Offline modda oynamak için bir Steam hilesi var, oyunu güncel gösterebiliyorsunuz. Ama Steam'de Online olamıyorum o zaman.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Steam'in konsolundan ulaşabiliyorsun zaten oyunların eski buildlerine, ama bu adamlar koymadılar hala. Single Player'ı da var ayrıca, online giremeyeceğim ama single devam edebilirim.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı